Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 21 /18:12

M.A.Pavilionienė pasipiktino socdemų parama P.Gražuliui, partija atkerta, kad tai – melagiena

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) raginimas Gargždų vienmandatės apygardos rinkėjams balsuoti už Seimo narį Petrą Gražulį, o ne konservatorę Rasą Petrauskienę paskatino nuomonę pareikšti net ir seniai iš politikos pasitraukusią Mariją Aušrinę Pavilionienę. Partija pasipiktino P.Gražulio reklaminiame leidinyje paskelbta informacija, esą Vytenis Povilas Andriukaitis jam reiškia paramą, aiškindama, kad tai klastotė, paskelbta be buvusio eurokomisaro žinios.
Petras Gražulis
Petras Gražulis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Pažadėjau sau į politiką nesikišti, tačiau mano kraujas užvirė sužinojus, kad mano buvusi socialdemokratų partija Gargždų apygardoje agituoja balsuoti už Petrą Gražulį. Partijos lyderiai Andriukaitis ir Paluckas pasirengę velniui sielą parduoti, kad tik į Seimą nepatektų konservatorė Rasa Petrauskienė“, – feisbuke trečiadienį parašė ji.

Taip buvusi Seimo narė, 2017-aisiais išstojusi iš LSDP ir aktyviai politikoje nebedalyvaujanti, reagavo į agitaciniame P.Gražulio leidinyje publikuotą buvusio eurokomisaro V.P.Andriukaičio palaikymo žinutę.

Pastarojoje jis ragina palaikyti P.Gražulį ir teigia, kad jis – vienintelis Seime dirbantis disidentas, nors ir „turi labai spalvotą politinės veiklos skalę“.

Akivaizdi partijos lyderių socialdemokratų teisingumo idealų išdavystė yra ir partijos pažeminimas.

M.A.Pavilionienė tai įvertino labai kritiškai.

„Lyderiai“ remia individą, kuris pasisakė prieš lyčių lygybę ir lygias galimybes, kuris pasisakė prieš vaikų nemušimo pataisas ir lytinį ugdymą mokyklose, kuris rėkė prieš Pagalbinio apvaisinimo įstatymą ir skirtingų bei tos pačios lyties individų partnerystę, t.y. prieš žmogaus teises visiems Lietuvos piliečiams.

Šia parama socialdemokratai nori užsitikrinti užnugarį Seime, kad tik nesubyrėtų šios partijos likučiai, kad tik praradę žmonių pasitikėjimą socdemų trupiniai išsaugotų valdžios kėdes. Kažkada garbinga socialdemokratų partija remia amoralų skandalistą, neišprusėlį, darantį gėdą Seimui ir Lietuvai. Akivaizdi partijos lyderių socialdemokratų teisingumo idealų išdavystė yra ir partijos pažeminimas“, – feisbuke parašė ji.

LSDP: P.Gražulio neremiame

LSDP teigia, kad nei partija, nei jos pirmininkas Gintautas Paluckas ar V.P.Andriukaitis antrajame rinkimų ture P.Gražulio neremia.

„Tai, ką skelbia M.A.Pavilionienė ar R.Petrauskienė, tėra išvedžiojimai, neparemti jokiais faktais. Vienintelis tokio samprotavimo šaltinis – pačio P.Gražulio išleistas rinkiminis leidinys, kuriame įdėta V.P.Andriukaičio nuotrauka ir parašyta, kad šis, girdi, remia P.Gražulį. Tačiau tai yra klastotė – šaltinis, kontroliuojamas P.Gražulio ir jo komandos. Tai, kas ten parašyta, išspausdinta be V.P.Andriukaičio žinios. Apmaudu, kad mokslininkė M.A.Pavilionienė nesugebėjo įvertinti to pirminio šaltinio patikimumo. Galiu tik svarstyti, kad ji apie tokias menamas paramas skelbia sąmoningai, nes rinkimuose padeda sūnui“, – sako LSDP atstovas spaudai Justinas Argustas.

Antrasis Seimo rinkimų turas vyks spalio 25 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius