-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 31

Socialinės rizikos šeimose Klaipėdoje auga 656 vaikai

Klaipėdos mieste šiuo metu iš viso yra 341 socialinės rizikos šeimos, kuriose auga 656 vaikai, skelbia Klaipėdos policija.
Policija patikrino socialinės rizikos šeimas
Asociatyvinė iliustracija: policijos patikrinimas / Policijos nuotr.
Temos: 1 Vaikai

Bendruomenės pareigūnai ragina kuo anksčiau informuoti apie šeimas, nesirūpinančias vaikais, kad galima būti joms padėti.

Bendruomenės pareigūnės, bendradarbiaudamos su Šeimos ir vaiko gerovės centro specialistais, lankėsi socialinės rizikos šeimose ir vykdė bendrąją prevenciją, teikdamos tokioms šeimoms socialinio ugdymo paslaugas.

Buvo aplankytos penkios šeimos. Didžiausia šių šeimų bėda – girtavimas ir iš to kylančios problemos, susijusios sunkios socialinių ir higienos įgūdžių stoka, vaikų nepriežiūra ir smurtu artimoje aplinkoje.

Apsilankymo metu su tėvais kalbėta apie vaikų užimtumą, apie pilnamečių brolių, seserų įtraukimą į jaunesnių vaikų priežiūrą.

Prevenciškai bendraudamos su nepilnamečiais, pareigūnės siekia pamokų nelankantį vaiką grąžinti į mokyklą, suteikti jam vilties gyventi nepasukant rimtų nusižengimų ar nusikaltimų keliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius