Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 09

Sudegęs Londono lietuvių naktinis klubas galimai buvo padegtas

Pirmadienį viename didžiausių Londono naktinių klubų STUDIO 338, kuris priklauso lietuviams, kilo didžiulis gaisras. Aplinkiniuose rajonuose pasklido tiršti juodi dūmai, į ligoninę sraigtasparniu išgabentas sipriai apdegęs jaunas vyras. Iš liepsnų apimto pastato dar spėta išgelbėti keletą žmonių. Pareigūnai įtaria, kad gaisras klube nėra atsitiktinė nelaimė.
Londone dega lietuviams priklausantis naktinis klubas.
Londone dega lietuviams priklausantis naktinis klubas. / Facebook.com
Temos: 2 Londonas Gaisras

Policijai pradėjus tyrimą dėl gaisro, suimta 14 žmonių, įtariant tyčinį padegimą. Apklausti įtariamieji išleisti nepateikus kaltinimų, mat ugniagesiai dar nepaskelbė oficialios gaisro kilimo priežasties.

Liudininkų teigimu, užsiliepsnojus klubui nuo jo stogo turėjo nušokti šeši ten buvę žmonės, įskaitant ir vaiką. Paaiškėjo, kad jiems išsigelbėti padėjo netoliese dirbęs statybininkas.

Į pagalbos šauksmą sureagavęs vyras pirmiausia griebė ant stogo buvusią mažą mergaitę.

Vyras statybininko drabužiais pastatė kopėčias prie degančio pastato ir užlipęs išgelbėjo virš klubo gyvenusią jauną šeimą bei su ja buvusius žmones. Liudininkų teigimu, į pagalbos šauksmą sureagavęs vyras pirmiausia griebė ant stogo buvusią mažą mergaitę. Nukėlęs ją ant žemės statybininkas padėjo likusiems.

Klubo direktorius Danas Perrinas sakė, kad nuostuolius skaičiuoti dar per anksti. Vyro teigimu, kompanijos darbuotojai dar nežino, kurie renginiai bus atšaukti, o kurie galės vykti, kaip suplanuota.

Gaisras, kurį visą naktį gesino 100 ugniagesių, buvo matomas keliolikos kilometrų spinduliu aplink naktinį klubą. STUDIO 338 vadinamas vienu iš didžiausių Londono klubų ir yra įkurtas Kotrynos Milušauskaitės bei jos vyro. Dar šiemet kelių aukštų patalpos buvo suremontuotos, uždengtas naujas stiklinis stogas bei įrengtas lauko paplūdimys. Klubas garsėja didžiausiais ir geriausiais Ibizos stiliaus vakarėliais mieste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius