Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 09 15

Sulaikyti lietuvio nužudymu įtariami londoniečiai

Praėjus vos dienai po to, kai buvo pasiūlyta premija už informaciją apie lietuvio Oto Sarkaus žudikus, sulaikyti du įtariami asmenys.
Otas Starkus ir su jo nužudymus siejamas automobilis
Otas Starkus ir su jo nužudymus siejamas automobilis / Londono policijos nuotr.

Trečiadienį Londono policija informavo, jog sulaikytieji – 31 metų Deanas Adamsas ir 29-erių Deonas Brisportas. Abu vyrai, kaip ir Otas Sarkus, gyvena Rytų Londone.

Įtariamieji tą pačią dieną turėtų būti atvesti į Thames Magistratų teismą ir ten išgirsti kaltinimus žmogžudyste ir pasikėsinimu nužudyti.

Dar vienas sulaikytasis (28 m.) po apklausos paleistas į laisvę.

20-metis lietuvis Niuame pašautas rugpjūčio 18-osios vėlų vakarą, jis po poros dienų mirė ligoninėje. Tada šaunamuoju ginklu sužeistas ir 18 metų jaunuolis, kuris netrukus po įvykio rastas 238 maršruto autobuse netoli įvykio vietos, jo gyvybei pavojaus nėra.

Rugsėjo 14-ąją organizacija „Crimestoppers“ išplatino pranešimą, kad už informaciją, kuri padėtų surasti Oto Sarkaus žudikus, siūlo 10 000 svarų sterlingų. Kol kas nežinoma, ar būtent ši priemonė padėjo sulaikyti įtariamuosius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius