Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 26

Šventinio savaitgalio įspūdžiai iš „Palangos vasaros parko“

Joninių savaitgalį „Palangos vasaros parkas“ tapo kurorto įvykių epicentru. Minios plūdo ne tik į ten vykusią lietuvių kūrėjų mugę, bet ir dalyvavo įvairiuose edukaciniuose užsiėmimuose, o mažieji dūko nuotaikinguose užsiėmimuose.
Šventinio savaitgalio įspūdžiai iš „Palangos vasaros parko“
Šventinio savaitgalio įspūdžiai iš „Palangos vasaros parko“ / Organizatorių nuotr.

Renginio organizatoriai –„Palangos vasaros parkas“ – į vasaros mugę dalyvauti pakvietė ne tik gerai žinomus vardus, tokius kaip dizainerę Dianą Paukštytę, bet ir šiek tiek mažiau žinomus vardus, sparčiai užkariaujančius rinką: TikoPatiko, Selado, Taškuota suknelė, RenėDeco, Tanchel, ZiY, MyVanityShop, Rudnė.

Viena iš mugės dalyvių, prekinio ženklo Gitana design savininkė, Gitana Vyšniauskienė vedė edukacinius užsiėmimus – visi norintys mokėsi spausti ir kalti augalus į natūralius audinius. „Kvietėme mugės lankytojus prisiminti senąjį amatą – augalų įspaudimą į audinį. Rinkomės įvairius žalumynus: medžių lapus, paparčius, augalus, turinčius daugiau taminų – nuo to priklauso antspaudo intensyvumas. Dovanojome žmonėms lino audinius ir leidome jiems patiems gyvai išbandyti visą procesą. Žmonės džiaugėsi galėdami parsinešti savo pačių sukurtus kūrinius namo, vieni sakėsi panaudosiant juos kaip servetėles, kiti – knygų skirtukus,“ – įspūdžiais dalinosi menininkė Gitana Vyšniauskienė.

„Palangos vasaros parkas“ daug dėmesio skyrė mažiesiems kurorto gyventojams bei lankytojams ir jų prasmingam užimtumui. Kartu su vaikų kūrybiškumo ugdymo studija „Kuria vaikai“ pasiūlė neišdildomų įspūdžių pramogą vaikams – tikro automobilio nuspalvinimą. Renginio metu mažieji iš peties pasidarbavo ir savo svajonių spalvomis nudažė bei nuspalvino tikrų tikriausią automobilį. Vaikams tokia atrakcija ir visiška kūrybinė laisvė sukėlė labai daug teigiamų emocijų, o po žaismingo automobilio nudažymo visi kartu jį ir nuvalė – kempinėmis ir purkštukais automobilis buvo nuplautas.

„Su šeima nusprendėme šventinį savaitgalį praleisti prie jūros Palangoje. Labai apsidžiaugėme radę „Palangos vasaros parko“ siūlomus nemokamus užsiėmimus. Smagu sudalyvauti mugėje, kurioje gausu iniciatyvų, edukacinių užsiėmimų ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Tikrai smagiausios pramogos Palangoje,“ – atviravo kurorto lankytoja Regina D. iš Vilniaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius