Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 05 12

Teisingumo ministrės komandą palieka atstovė spaudai R.Laurinavičiūtė-Vaisbrodė

Teisingumo ministrės Evelinos Dobrovolskos komandą palieka atstovė spaudai Rasa Laurinavičiūtė-Vaisbrodė, ji išvyksta į užsienį.
Rasa Laurinavičiūtė-Vaisbrodė
Rasa Laurinavičiūtė-Vaisbrodė / Asmeninio archyvo nuotr.

“Savo bendražygiais ne tik didžiuojuos, bet visų pirma esu jiems dėkinga – už išreikštą pasitikėjimą manimi, ministerija ir Vyriausybės prioritetais. Todėl ypatingai sunku paleisti vieną iš jų. R.Laurinavičiūtė-Vaisbrodė, mano patarėja viešiesiems ryšiams, artimiausiu metu taps pasaulio lietuvių bendruomenės dalimi, todėl ieškau naujo komandos nario, kuris būtų atsakingas už komunikaciją“, – ketvirtadienį feisbuke paskelbė E.Dobrovolska.

Teisingumo ministrės atstovės spaudai pareigas R.Laurinavičiūtė-Vaisbrodė ėjo nuo 2021 metų pavasario, anksčiau ji buvo Laisvės frakcijos Seime atstovė.

Politikos mokslų magistro laipsnį turinti R.Laurinavičiūtė-Vaisbrodė anksčiau yra ėjusi projektų valdymo, komunikacijos vadovės pareigas, dirbo tiek valstybinio, tiek privataus sektoriaus organizacijose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius