Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 10 06

Ūkio ministerija trečią kartą ieško Turizmo departamento vadovo

Ūkio ministerija trečią kartą skelbia konkursą eiti Valstybinio turizmo departamento prie Ūkio ministerijos (VTD) direktoriaus pareigas. Pretendentams keliami šie reikalavimai: socialinių ar humanitarinių mokslų studijų srities magistro laipsnis, anglų kalbos žinios C1 lygiu, ne mažesnė kaip 1 metų vadovaujamo darbo patirtis ir ne mažesnė kaip 2 metų darbo patirtis rinkodaros srityje.
Biurokratai
Ūkio ministerija trečiąjį kartą ieško Turizmo departamento vadovo / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kandidatai taip pat turi išmanyti turizmo verslo organizavimo principus, būti susipažinę su Lietuvos turizmo rinkos galimybėmis ir kita, teigiama pranešime žiniasklaidai.

Teikti kandidatūras į minėtą poziciją galima iki spalio 24 dienos. Visi Visi reikalavimai pretendentams ir konkurso sąlygos skelbiami čia.

Šis konkursas skelbiamas po to kai rugsėjį pakartotiniame Turizmo departamento vadovo konkurse nė vienas iš trijų dalyvių nesurinko pakankamai konkursinių balų, kad taptų naujuoju vadovu.

Valstybinis turizmo departamento tikslas – dalyvauti formuojant ir įgyvendinant valstybės politiką ūkio ministrui pavestose turizmo, kurortų ir kurortinių teritorijų plėtros srityse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius