Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 14

V.Pranckietis: premjero, Vyriausybės ir „valstiečių“ reitingai grįžta į realybę

Mažėjantį premjero Sauliaus Skvernelio, Vyriausybės ir „valstiečių“ populiarumą Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis vertina kaip grįžimą į realią padėtį.
Viktoras Pranckietis
Viktoras Pranckietis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Aš juos vertinčiau ne kaip smunkančius, bet kaip grįžtančius. Jei pažiūrėtumėme prieš rinkimus, kokie buvo reitingai – jie dar ne tokie, kokie buvo prieš rinkimus, jie ir partijos, ir S.Skvernelio yra aukštesni nei prieš rinkimus. Manau, kad jie natūraliai sugrįžta į natūralų (būvį – BNS)“, – Žinių radijui sakė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) deleguotas Seimo vadovas.

Delfi.lt trečiadienį skelbiama „Spinter tyrimų“ apklausa rodo, kad manančiųjų, jog S.Skvernelis geriausiai tinka premjero pareigoms, per mėnesį sumažėjo beveik 6 procentais – nuo 36,9 proc. iki 31 procento. Kovą taip manančių buvo 40,6 procento. Vyriausybę greičiau teigiamai ir teigiamai vertina 27 proc. respondentų – balandį tokių buvo 38,7 procento. Už LVŽS, jei rinkimai vyktų savaitgalį, balsuotų 19 proc. respondentų – pernai gruodį „valstiečių“ populiarumas siekė 30,7 procento.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius