Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
01 11

Išgirskite balso įrašus: vaikų gydytoju apsimetinėjusį G.Filipavičių atpažino mamos

Trečiadienio vakarą paviešinus įtariamojo mergaitės grobimu tapatybę sujudo autistiškų vaikų mamų bendruomenė. Moterys prisiminė, kaip 42 metų Gediminas Filipavičius prisistatinėjo autizmo gydytoju. Išsyk įtarusios, kad po anketa slepiasi apsimetėlis, jos apie galimą sukčiavimą informavo policijos pareigūnus. Tačiau tyrimas prieš metus nebuvo pradėtas.

Trečiadienio vakarą buvo paviešinta įtariamojo tapatybė – 42 metų kaunietis, smulkus verslininkas Gediminas Filipavičius. Šį vardą ir pavardę prisiminė Erida, administruojanti autistiškų vaikų mamų ir tėčių bendruomenę feisbuke. Surinkti duomenys mamoms neleidžia abejoti, kad kalbama apie tą patį asmenį.

Apsimetė autizmo gydytoju

„Autizmo gydymas“ – tokia anketa prisistatęs vyras praėjusių metų pradžioje įsiprašė priimamas į grupę. Tačiau vien jo anketa sukėlė įtarimų. Elektroniniame pašte buvo matomas vyro vardas ir pavardė – Gediminas Filipavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius