Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 26

Valdžios institucijos turės reguliariai informuoti SAM apie COVID-19 valdymo priemones

Valstybės ir savivaldybių institucijos turės reguliariai informuoti Sveikatos apsaugos ministeriją apie svarbiausius sprendimus, susijusius su koronaviruso pandemijos valdymo priemonėmis.
Sveikatos apsaugos ministerija
Sveikatos apsaugos ministerija / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Tai numatyta nuo trečiadienio įsigaliojusiame sveikatos apsaugos ministro, operacijų vadovo Aurelijaus Verygos sprendime.

„Informaciją siūloma teikti tokiais atvejais, kai, pavyzdžiui, kažkuri iš savivaldybių nusprendžia ugdymo procesą vykdyti nuotoliniu būdu, savivaldybės ekstremalių situacijų komisija priima sprendimą uždrausti visus renginius savivaldybės teritorijoje ar panašiai“, – rašoma trečiadienį išplatintame SAM pranešime.

Anot ministerijos, aktualią informaciją institucijos turi pateikti kasdien iki 21 val. specialiai sukurtu el. paštu covid19@sam.lt laisvai pasirinkta forma.

Kaip rašoma pranešime, atsiųsti teisės aktai, sprendimai ar kiti dokumentai kasryt bus peržiūrimi ir aptariami su Karštosios koronaviruso linijos 1808 vadovais bei koordinatoriais, Nacionalinio visuomenės sveikatos centro specialistais ir kitais atsakingais asmenimis, kad jie galėtų perduoti priimtus naujausius sprendimus konsultantams, tiesiogiai bendraujantiems telefonu su žmonėmis.

TAIP PAT SKAITYKIYTE: Atnaujinti koronavirusu užsikrėtusių asmenų maršrutai Lietuvoje: kas, kur, kada buvo?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius