Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 02 07

„Valstiečiai“ dėl G.Kildišienės šauks Panevėžio skyriaus susirinkimą

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) šauks Panevėžio skyriaus susirinkimą, jame bus siekiama išsiaiškinti skyriaus nuotaikas ir pozicijas dėl skyriaus pirmininkės, mandato atsisakiusios Seimo narės Gretos Kildišienės.
Greta Kildišienė atsisakė Seimo nario mandato
Greta Kildišienė / 15min.lt nuotr.

LVŽS vicepirmininkė Rima Baškienė BNS sakė, kad sušaukti skyriaus susirinkimą artimiausiu metu partijos valdyba antradienį pavedė kitam vicepirmininkui Kęstučiui Mažeikai.

„Tikrai žinome pageidavimą skyriaus, tikrai žinodami ir partijos valdybos ankstesnį sprendimą, kad turėtų būti keičiamas skyriaus pirmininkas, nusprendėme, (...) kad neutralus žmogus nuvyktų į Panevėžį. Mes pavedėme, kad Kęstutis Mažeika padėtų surengti skyriaus susirinkimą, pasikalbėtų su žmonėmis. Labai gražu bus, jei bus išklausytos visos nuomonės“, – sakė R.Baškienė.

Anot jos, natūralu, kad dalis skriaus yra nepatenkinti G.Kildišiene, bet neatmetė, jog yra ir ją palaikančių.

Frakcijos valdyba taip pat nusprendė vietoje G.Kildišienės į Seimo Kultūros komitetą siūlyti frakcijos narį Stasį Tumėną. Komitetas šiuo metu turi šešis narius ir negali funkcionuoti.

G.Kildišienė LŽVS vicepirmininkės pareigų bei Seimo nario mandato atsisakė po kilusio ažiotažo dėl mamos nuomojamo ir jos naudojamo visureigio „Range Rover“. Automobilis pagal išperkamosios nuomos sutartį nuomotas iš R.Karbauskiui priklausančio „Agrokoncerno“. Be to, viešumon iškilo dešimtmečio senumo įvykiai dėl G.Kildišienės galbūt iš darbovietės pasisavintų lėšų. Tyrimas tuomet nutrauktas, atlyginus žalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius