Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti
2023 05 27

Vasara ant nosies: kokios naujovės Palangos viešbučiuose?

Į vasarą žengiantys pajūrio viešbučiai poilsiautojus žada nustebinti pokyčiais. Vienur pakeista kondicionavimo sistema, kiliminės dangos, nauji restoranai, kitur pokyčiai kur kas ryškesni ir investicijos – milijoninės. 15min pasidomėjo, kas gi laukia šią vasarą Lietuvos pajūryje poilsį pasirinkusių vasarotojų.
Kurorto viešbučiai, įvertinę poilsiautojų nuomonę, dar labiau atsiveria šeimoms su vaikais.
Kurorto viešbučiai, įvertinę poilsiautojų nuomonę, dar labiau atsiveria šeimoms su vaikais. / „Gradiali“ sanatorijos nuotr.

Oficiali statistika rodo, kad praėjusiais metais Palangos viešbučiuose ir svečių namuose buvo nupirkta 1,250 mln. nakvynių. Tačiau į šį skaičių neįeina privatus sektorius – apartamentai, butai.

Apie 90 proc. poilsiautojų buvo lietuviai. Tarp svečių iš užsienio dominavo latviai, estai, vokiečiai, britai ir danai.

Neslepiama, kad siekiama pritraukti daugiau užsieniečių. Prieš pandemiją jie sudarė beveik 45 proc. poilsiautojų Lietuvos kurorte.

Kaip teigė Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos vadovė Ingrida Valaitienė, šiemet visos sezono naujienos orientuotos į poilsio kokybės gerinimą, į poilsį su šeimomis, į papildomas laisvalaikio paslaugas, kurios būtų prieinamos ir vaikams. Būtent vaikai tapo stimulu kai kurioms kavinėms įsigyti picų krosnis.

Daugiausia naujienų laukiama Šventojoje, kur birželį su trenksmu atsivers po rekonstrukcijos arčiausiai Baltijos esantis „Auksinių kopų“ viešbutis.

Teigiama, kad viešbutis, turėsiantis tiek vidinį, tiek lauko baseiną taps rimtu argumentu poilsiui pasirinkti būtent Šventąją. Tokios vandens zonos neturės net ir didieji Palangos viešbučiai. Taigi – ką šiemet žada Lietuvos pajūrio viešbučiai ir kiek jie kainuos? Ar pakaks vasarą porai 200 eurų apsistoti viešbutyje pajūryje?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius