-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 10 29

Vėlinių savaitgalį Marijampolės apskrityje dirbs sustiprintos policijos pajėgos

Artėja ilgasis Visų Šventųjų ir Vėlinių dienos savaitgalis, kuris bus kitoks nei įprasta, kadangi daugelyje Lietuvos savivaldybių yra įvestas karantinas, tarp kurių patenka ir Marijampolės bei Jurbarko rajono savivaldybės. Siekiant užtikrinti visuomenės saugumą, artėjantį savaitgalį Marijampolės apskrities policija pasitiks sustiprintomis pajėgomis visoje aptarnaujamoje teritorijoje.
Marijampolės policija
Marijampolės policija / Marijampolės VKP nuotr.

Bus dar intensyviau dirbama viešose gausiai lankomose vietose, o prie kapinių bus kreipiamas dėmesys eismo saugumo užtikrinimui bei kaip asmenys laikosi su koronavirusu susijusių reikalavimų.

Marijampolės VPK atstovai primena, kad nustačius pažeidimus, piktybiškai karantino taisyklių nesilaikantiems asmenims gresia administracinė (bauda nuo 500 iki 1500 Eur) ar net baudžiamoji atsakomybė.

Gyventojai raginami viešose vietose nesibūriuoti grupelėmis, nuo kitų asmenų laikytis saugaus atstumo, taisyklingai dėvėti apsaugines veido kaukes ar kitas nosį, burną dengiančias priemones.

Griežtai laikykitės nurodymų, būkite drausmingi, gerbkite ir saugokite savo bei aplinkinių sveikatą, ragina pareigūnų atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius