Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 03

Velionį Algirdą Patacką Seime pakeis aktorius Audrius Nakas

Mirus Seimo nariui Algirdui Patackui į parlamentą dirbti ateis režisierius, teatro ir televizijos aktorius, ekspertai.eu iniciatorius Audrius Nakas. Kad Seimo nario mandato neatsisakys, 15min.lt penktadienį ryte patvirtino pats būsimas parlamentaras.
Audrius Nakas
Audrius Nakas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Taip, žinoma, teks dirbti“, – teigė A.Nakas, pastaruoju metu labiausiai žinomas iš vaidmenų humoristinėje televizijos laidoje „Dviračio šou“. 

Jis pripažino, kad pastaruoju metu labai daug apie darbą Seime negalvojo, todėl dar nežino, prie kurios Seimo frakcijos norėtų prisijungti.

„Apie tai negalvojau. Nebuvo tokių minčių. Reikės labai rimtai apsvarstyti“, – sakė A.Nakas.

Į Seimą jis, kaip ir A.Patackas, kandidatavo su „Drąsos kelio“ partija, tačiau A.Nakas partijai nepriklausė, o pastaruoju metu su „drąsiečiais“ nedaug ir bendravo. Šios partijos frakcija Seime jau išformuota. Didžioji jos atstovų dalis dabar dirba mišrioje Seimo narių grupėje. Kiti prisijungė prie „Tvarkos ir teisingumo“ partijos frakcijos.

„Aš jau jokių ryšių nepalaikiau. Kai ką pažįstu iš gyvenimiškų situacijų, o kitus pažįstu tik iš televizijos ekranų. Ieškosiu kiek įmanoma daugiau draugų, kurie palaikytų mano idėjas“, – sakė būsimas parlamentaras.

A.Nakas tikino, kad dirbdamas Seime ketina rūpintis tuo, kam pastaruoju metu skyrė daugiausia dėmesio – teisėsaugos ir politinės korupcijos problemomis.

Velionis A.Patackas, kurį Seime pakeis A.Nakas, Seime dirbo Švietimo, mokslo ir kultūros komitete. A.Patackas mirė penktadienio naktį.

A.Nakas „Drąsos kelio“ partijos kandidatų sąraše 2012 m. rinkimuose buvo įrašytas 39 numeriu, bet po reitingavimo pakilo į 10 poziciją. Jei jis atsisakytų Seimo nario mandato, dirbti Seime būtų siūloma toliau sąraše esančiai Neringos Venckienės tetai, kirpėjai Audronei Skučienei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius