Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 13

Verslo planas: merginos, tepančios kremu

Kaunietis, trokšdamas vasarą praleisti Palangos kurorte ir užsidirbti, sukurpė neeilinį verslo planą: pasamdęs 8 patrauklias merginas, paplūdimio lankytojams ketina pasiūlyti išsitepti kremu nuo saulės.
Ko gero, netrukus Palangos paplūdimiuose poilsiautojus merginos teps kremu nuo saulės.
Ko gero, netrukus Palangos paplūdimiuose poilsiautojus merginos teps kremu nuo saulės. / Ginos Kubiliūtės/15min.lt nuotr.

Kaip pasakojo jaunasis verslininkas iš Kauno Marijus, tokios veiklos idėja jam gimė pajūryje: vaikinas, besimėgaudamas pirmaisiais saulės spinduliais, gerokai nusvilo. Marijus pamiršo apie kremą nuo saulės, saugantį ne tik nuo nudegimų, bet esą ir nuo vėžio. Šis įvykis tapo verslo idėjos plėtojimo varikliu – Marijaus nusamdytos merginos santūriems lietuvaičiams pasiūlys ne tik ištepti geros kokybės kremu, bet ir paskaitys trumpą paskaitėlę apie saulės daromą žalą ir gresiančius onkologinius susirgimus bei kaip nuo jų saugotis.

Vaikinas ketina darbuotojas apmokyti patarimus surašęs lankstinukuose ir žada, kad ištepusios klientus kremu merginos rankas šluostysis higieninėmis servetėlėmis. Paklaustas, kodėl pasirinko Palangą, Marijus nedvejojo: „Lietuviai gana konservatyvūs, tad gal ne visiems ši paslauga bus patraukli. Palangoje ilsisi daug užsieniečių, gal jiems bus visai priimtina.“ Šią paslaugą vaikinas ketina teikti jau nuo liepos pradžios. Jis neva tai darys net tuomet, jei negaus savivaldybės leidimo tokiai veiklai. „Norėčiau legalizuoti veiklą, tad jau kitą savaitę kreipsiuosi į valdininkus. Jei negausiu leidimo, vis tiek pabandysiu“, – ryžtingai kalbėjo vaikinas.

Simpatiškos ir komunikabilios merginos paplūdimyje rodysis nuo 10 iki 17 val., o paslauga kainuos apie 5–7 litus. Nuo nudegimų saugosis ir pačios merginos – paplūdimio lankytojus džiugins apsivilkusios ne bikiniais, o marškinėliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius