Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 03

Vienišoms mamoms surinkta kukli parama

Praėjusį penktadienį Lietuvos Caritas mylinčius klasikinę muziką bei neabejingus artimo meilės idėjoms pakvietė į labdaros koncertą, skirtą Caritas globojamoms mamoms ir jų vaikams paremti. Arti pusšimčio svečių tądien suaukojo 324 litus. Nors suma nėra didelė, koncerto rengėjai ir dalyviai patenkinti: svarbiausia, kad žmonės aukojo kilniam tikslui.
Labdaros koncerte neatlygintinai koncertavo keletas muzikantų, tarp kurių ir Viktorija Kukauskaitė
Labdaros koncerte neatlygintinai koncertavo keletas muzikantų, tarp kurių ir Viktorija Kukauskaitė / Lietuvos Caritas nuotr.
Temos: 1 Caritas

Labdaros koncerte neatlygintinai groti sutiko jaunos muzikantės Milda Čepinskienė (smuikas) ir Viktorija Kukauskaitė (smuikas). Joms fortepijonu akomponavo Loreta Haidari. Pusantros valandos trukusiame koncerte skambėjo H.Huber, J.S.Bach, J.Svendsen, C.Franck, Cl.Debussy kūriniai.

„Nors Lietuvos Caritas projektus remia užsienio fondai, prisideda Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, savivaldybės, tačiau suteikti pilnavertę pagalbą lėšų vis tiek nepakanka. Jaunos merginos ne tik kad neturi, kur gyventi, bet neišgali nusipirkti vaikų priežiūrai reikalingų priemonių ar higienos reikmenų sau pačioms.

Padedame, kiek galime, teikdami psichologinę paramą, prisidėdami prie būsto nuomos išlaidų, padėdami susirasti darbą, tačiau yra begalės kitų svarbių dalykų, kurių merginoms suteikti negalime“, – kalbėjo Lietuvos Caritas atstovė Laima Petraitytė ir patikino, kad koncerto metu surinktos aukos bus panaudotos vienišų mamų kūdikiams reikalingo maistelio bei higienos reikmenims įsigyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius