Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 04

Vilionė: skelbiamas dar vienas išpardavimas

Sekmadienį didžioji nuolaidų diena skelbiama Vilniaus centrinėje universalinėje parduotuvėje. Čia žadamos nuolaidos nuo 5 iki 75 procentų, rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Sostinė“.
Vilniaus centrinė universalinė parduotuvė
Šį kartą apie nuoliadą dieną pranešė Vilniaus centrinė universalinė parduotuvė. / Dainiaus Labučio/ „Scanpix“ nuotr.

Parduotuvės rinkodaros vadovė Remigija Račylienė tvirtino, kad verslininkai neketina taikyti tik pačių mažiausių nuolaidų. „Nuolaidos tikrai bus didelės. Drabužių ir avalynės parduotuvės ketina taikyti nuolaidas nuo 35 procentų“, – sakė moteris.

„Sostinė“ primena, kad pirmą kartą akcija „Cunamis“ šiame prekybos centre buvo surengta praėjusių metų balandį. „Nuolaidų diena davė naudos: patenkinti liko ir pirkėjai, ir pardavėjai“, – teigė R.Račylienė. Beje, kaip ir pernai, taip ir šiemet nuolaidų akcijoje nedalyvauja trys prekybos centre įsikūrusios parduotuvės : „Maxima“, „Drogas“ ir Eurovaistinė. 

15min.lt primena, kad per neseniai vykusį naktinį „Maximos“, kuri įsikūrusi sostinės „Akropolyje“, išpardavimą, kur pramoninėms prekėms buvo taikoma 40 procentų nuolaida, žmonės išleido 1,5 milijono litų. Naktinė prekyba truko nuo 24 valandos iki 6 ryto. Naktinį išpardavimą surengė ir sostinėje įsikūręs prekybos centras „Europa“. Į jį galėjo patekti tik kviesti asmenys ir pirkėjai, turintys lojalumo korteles. 

Viena „Topo centro“ parduotuvė nuolaidų diena neseniai pasirinko sekmadienį – tądien visas buitinės technikos ir elektronikos prekės buvo parduodamos su 30 procentų nuolaida. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius