Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 07

Klaipėdos daugiabutyje – sumaištis: gyventojai jaučiasi įkalinti namuose

Viename iš Klaipėdos I.Simonaitytės gatvėje esančių daugiabučių sugedo liftas. Namas yra devynaukštis, todėl mamoms tenka pačioms temptis į viršutinius aukštus vežimėlius su vaikais, bobutės, lipdamos namo, sėda pailsėti, o avarinės tarnybos nesileidžia į kalbas – iki pirmadienio liftas nebus taisomas.
Liftas
Liftas / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.
Temos: 2 Vilnius Liftas

„Vakar užstrigo vyras lifte. Skambino į avarinę tarnybą ir laukė, kol ji atvažiuos ir jį išvaduos. Šiandien užstrigo senyvo amžiaus moteris. Kol sulaukė pagalbos, jai net bloga lifte pasidarė. O dabar prie lifto kabo skelbimas, kad liftas išjungtas ir iki pirmadienio juos naudotis negalima.

Pas mus gyvena daug šeimų su mažais vaikais. Aš pati į šeštą aukštą tempiausi vežimėlį su vaiku. Išsinešti jį padėjo kaimynė, o grįžtant žmonių nepasitaikė, pati viena tempiau, vargau. Labai supykau – reikėjo nešti ir vežimą, ir mažą vaiką, ir daiktus. O kaip senyvo amžiaus žmonėms vaikščioti? Sutikau ant laiptų sėdinčią ir besiilsinčią močiutę ir antrame aukšte, ir ketvirtame“, – pasakojo į 15min redakciją paskambinusi namo gyventoja.

Ji teigė į pati skambinusi į avarinę tarnybą, tačiau telefonu atsiliepęs operatorius patikino, kad be pirmadienio liftas nebus taisomas.

„Jaučiamės įkalinti namuose. Aš tikrai antrą kartą į kiemą su vaiku neisiu. Nenorėčiau dar kartą visko tempti į šeštą aukštą. Tuo tarpu tarnyba nepasako, kodėl to lifto negali pataisyti savaitgalį“, – piktinosi pašnekovė.

Avarinė tarnyba priežasčių neaiškina

Tuo pačiu liftų avarinės tarnybos numeriu paskambinus 15min žurnalistei atsiliepęs vyras, paprašytas paaiškinti, kas nutiko, patikino, kad aiškino gyventojams jau ne vieną kartą. „Aš negaliu dabar kalbėti, atsiprašau, viso gero“, – skubiai nutraukė pokalbį operatorius.

Paskambinus tuo pačiu telefonu antrą kartą, vyriškis vėl teigė, kad jau viską pasakė. Liftas sugedęs, todėl atjungtas, o per savaitgalį jo pataisyti neįmanoma todėl, kad neįmanoma. Jeigu būtų įmanoma, jis esą būtų pataisytas. Ir vėl skubiai atsisveikino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius