-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 18 /11:30

Vilniaus meras R.Šimašius keis atstovą spaudai

Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus atstovas spaudai Aleksandras Zubriakovas trečiadienį feisbuke pranešė nuo spalio ieškosiantis naujo darbo.
Aleksandras Zubriakovas ir Remigijus Šimašius
Aleksandras Zubriakovas ir Remigijus Šimašius / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

„Šiandien su Remigijumi Šimašiumi padėkojome vienas kitam už praleistus 4,5 metų drauge, o nuo spalio ieškosiu naujų horizontų ir iššūkių.

Praleisti puspenktų metų kartu buvo kupini ambicingų projektų ir žavių netikėtumų (kalbu apie krizes). Įveikėme“, – skelbia A.Zubriakovas.

A.Zubriakovas 15min nurodė, kad mero komandą palieka abipusiu sutarimu.

Vilniaus meras R.Šimašius trečiadienį 15min perduotame atsakyme tikino, kad šis abipusis sprendimas nebuvo nulemtas pastarųjų karštų šios vasaros įvykių.

„Nuo antrosios kadencijos pradžios atlikau savo patarėjų korpuso pertvarką, pasikeitė pusė patarėjų – 3 iš 6. Šie pokyčiai buvo būtini atsižvelgiant į antrosios kadencijos tikslus ir prioritetus bei norint suspėti su politikų ir administracijos užduodamu tempu.

Aleksandras daugiau nei ketverius metus buvo ištikimas pagalbininkas ir karys, tačiau abiem pusėms nusprendus, kad atėjo laikas pokyčiams, sutarėme stabdyti bendradarbiavimą. Linkiu jam sėkmės profesiniame kelyje“, – tikino R.Šimašius.

Pastaruoju metu mero komunikacija sulaukė nemažos kritikos dėl to, kad atminimo lentelę Jonui Noreikai-Generolui Vėtrai „Grindos“ darbuotojai nukabino šeštadienį paryčiais iš anksto neinformavus, kad tokio veiksmo bus imamasi. Dieną po įvykio situaciją komentavo tik A.Zubriakovas, o pats meras į žiniasklaidos klausimus ėmėsi atsakinėti tik pirmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius