Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 02 28

Vilniaus savivaldybė pirks reikmenis 3 tūkst. ukrainiečių apgyvendinimui

Vilniaus miesto savivaldybė pirks reikmenis 3 tūkst. ukrainiečių apgyvendinimui, įmonės kviečiamos dalyvauti rinkos konsultacijoje ir teikti siūlymus.
Vilniuje renkama parama nuo karo nukentėjusiems ukrainiečiams
Vilniuje renkama parama nuo karo nukentėjusiems ukrainiečiams / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Savivaldybė pirmadienį pranešė, kad įrenginėjant pabėgėliams skirtą gyvenamąjį plotą, skelbiama rinkos konsultacija dėl karo zoną palikusiems žmonėms būtinų prekių pirkimo.

Įmonės kviečiamos teikti siūlymus, kokį kiekį, per kokį laikotarpį ir už kokią kainą galėtų pristatyti reikiamas prekes po pirkimo sutarties pasirašymo.

„Esame išvien su Ukraina. Intensyviai ruošiamės dėl karo su Rusija Ukrainą palikusių taikių gyventojų – moterų ir vaikų – atvykimui. Jaučiame ne tik gyventojų, bet ir įmonių norą įsitraukti į pagalbos procesą, tegu būna išgirstas ir šis prašymas – šiuo metu mums labai reikia norinčių ir galinčių pasirūpinti pirmam įsikūrimui reikiamomis priemonėmis“, – pranešime sakė savivaldybės administracijos direktorė Lina Koriznienė.

Pasak pranešimo, planuojama įsigyti rankšluosčių, antklodžių, lovų, čiužinių, pagalvių, higienos reikmenų, vienkartinių indų, valymo reikmenų ir kt. reikmenų 3 tūkst. asmenų apgyvendinimui.

Norinčiųjų dalyvauti pirkime savivaldybė prašo pateikti savo siūlymus iki kovo 2 dienos 14 val. per centrinę viešųjų pirkimų sistemą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius