Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 25

Vilniuje atidaromas antrasis Izraelio garbės konsulatas

Lietuvos užsienio reikalų viceministras Vytautas Leškevičius ir Izraelio Kneseto narys, buvęs Izraelio užsienio reikalų ministras Avigdoras Libermanas sausio 25 dieną atidarė antrąjį Izraelio garbės konsulatą Lietuvoje. Antruoju Izraelio garbės konsulu Lietuvoje paskirtas bendrovės „International Display Works“ prezidentas Michailas Rosicanas.

V.Leškevičius, kalbėdamas apie stiprėjančius Lietuvos ir Izraelio ryšius, sakė, kad Izraelis yra labai svarbus Lietuvos partneris ir draugas Artimuosiuose Rytuose, su kuriuo sėkmingai plėtojamas dvišalis bendradarbiavimas.

Viceministras pabrėžė, kad dvišalis ekonominis Lietuvos ir Izraelio bendradarbiavimas turi tendenciją augti, ir vylėsi, kad naujai paskirtas Izraelio garbės konsulas, turintis didelę darbo verslo srityje patirtį, padės skatinti dvišalius ekonominius, kultūrinius ir abiejų šalių žmonių santykius.

Atidarymo ceremonijoje dalyvavo Izraelio Kneseto nariai, Lietuvos Vyriausybės ir Seimo nariai, Lietuvoje reziduojantys ambasadoriai, Lietuvos žydų bendruomenės, verslo asocijuotų struktūrų atstovai, verslininkai, žymūs visuomenės veikėjai.

Pirmasis Izraelio garbės konsulatas Vilniuje atidarytas 2011 metais.

Lietuvoje šiuo metu iš viso veikia 28 užsienio valstybių konsulatai, vadovaujami garbės konsulų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius