Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 07 11

Vilniuje bus pasitikti maratono „Keliu vėliavą už Ukrainą NATO“ dalyviai

Vilniuje prasidedant NATO viršūnių susitikimui, antradienio vakarą Lukiškių aikštėje bus pasitikti istorinio maratono „Keliu vėliavą už Ukrainą NATO“ dalyviai.
Ukrainos palaikymas Kaune
Ukrainos vėliava / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Antradienio vakarą po 16 dienų trukusio maratono iš Ukrainos į Lietuvą, į Lukiškių aikštę, bus atnešta Ukrainos vėliava.

Ukrainos ir Lietuvos sportininkai, kariai ir žinomi žmonės į liepą vyksiantį NATO viršūnių susitikimą Vilniuje dvi savaites bėgdami kartu nešėsi vėliavą iš fronto linijos Bachmute. Taip akcijos sumanytojai siekia parodyti Lietuvos paramą Ukrainos siekiams tapti Aljanso nare.

Vakare Lukiškių aikštėje vyks baigiamasis akcijos koncertas.

Kaip skelbia organizatoriai „Blue/Yellow“, į renginį Lukiškių aikštėje rekomenduojama ateiti tik pėsčiomis, siūloma atsinešti Lietuvos, Ukrainos, JAV, NATO ir NATO sąjungininkų vėliavų.

Su savimi būtina turėti asmens dokumentą, nesinešti nereikalingų, pavojų galinčių kelti daiktų, transparantų. Rekomenduojama atvykti pusvalandžiu anksčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius