Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 18

Vilniuje už 400 tūkst. Lt įrengti du nauji automatiniai tualetai

Vilniuje atnaujinti 6 prekybos paviljonai „Narvesen“ ir 6 „Lietuvos spaudos“ kioskai. Iš viso sostinėje tokių prekybos vietų yra 87, jas visas ketinama modernizuoti, kai kuriuose veiks ir automatiniai viešieji tualetai. Kol kas įrengti du tokie tualetai prie Vilniaus autobusų stoties ir Katedros.
Paviljonas su automatiniu tualetu
Paviljonas su automatiniu tualetu / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

2,5 mln. Lt į 6 naujus greito apsipirkimo paviljonus „Narvesen“ ir 6 „Lietuvos spaudos“ kioskus investavo juos valdanti Norvegijos kapitalo bendrovė „Reitan Convenience Lithuania“.

Planuojama, kad per ateinančius dvejus metus sostinėje bus atnaujintos visos kompanijos valdomos prekybos vietos, o jų yra 87. Kai kuriuose iš jų įrengti automatiniai viešieji tualetai.

„Naujieji kioskai ir paviljonai dera su senamiesčio ir naujųjų rajonų architektūra. Dalis jų plotų bus skiriama ne tik prekybos, bet ir miesto poreikiams. Dviejuose jau įrengti du šiuolaikiški, automatiniai viešieji tualetai. Be to, čia veikia nemokamas bevielis internetas, galima susimokėti komunalinius mokesčius, gauti kitas paslaugas“, – sakė Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas.

Naujieji du modernūs, neįgaliųjų poreikiams pritaikyti viešieji tualetai įrengti Geležinkelio g. greta Vilniaus autobusų stoties ir T.Vrublevskio bei Tilto g. sankryžoje. Į juos įmonė teigia investavusi per 400 tūkst. Lt. Pagal sutartį su Vilniaus miesto savivaldybe, pastaroji perima juos prižiūrėti ir administruoti.

„Patogus apsipirkimas yra ne tik būtinos prekės ir malonus aptarnavimas. Norime, kad miestas būtų patogesnis ir gražesnis, todėl savo prekybos vietose greta kavos pakeliui neseniai pasiūlėme naujų krosnyje kepamų užkandžių kurtų su prancūzijos kepėjais. Tualetas yra tiesiog būtinas patogaus miesto atributas“, – sakė Rems Razums, UAB „Reitan Convenience Lithuania“ generalinis direktorius.

„Reitan Convenience Lithuania“ visoje Lietuvoje valdo 239 „Lietuvos spaudos kioskų“ ir „Narvesen“ paviljonų. Daugiau negu 100 jų išnuomota smulkiesiems verslininkams frančizės pagrindu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius