Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 29

Vladislavas Kondratovičius tapo susisiekimo viceministru

Ketvirtadienį susisiekimo viceministro pareigas pradeda eiti Vladislavas Kondratovičius, pastaruoju metu dirbęs Susisiekimo ministerijos Kelių ir oro transporto politikos grupės vadovu. Pranešime žiniasklaidai skelbiama, kad jis bus atsakingas už kelių, geležinkelių, oro transporto politiką, projektą „Via Baltica", saugų eismą ir darnų judumą, taip pat kuruos valstybės turto ir įmonių valdymą.
Vladislavas Kondratovičius
Vladislavas Kondratovičius / Susisiekimo ministerijos nuotr.

V.Kondratovičius priklauso Lietuvos lenkų rinkimų akcijai-krikščioniškų šeimų sąjungai (LLRA-KŠS). Kai partija prisijungus prie valdančiosios koalicijos, jai atiteko Susisiekimo ministerija ir V.Kondratovičius buvo siūlomas užimti ministro pareigas.

Tačiau vėliau LLRA-KŠS atsižvelgė į prezidento Gitano Nausėdos pastabas ir kandidatą į susisiekimo ministrus pasiūlė Jaroslavą Narkevičių.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Jaroslavas Narkevičius
Luko Balandžio / 15min nuotr./Jaroslavas Narkevičius

Jis, tapęs ministru, ir pasiūlė V.Kondratovičiui viceministro postą, anksčiau rašė BNS.

Susisiekimo ministerijoje V.Kondratovičius dirba nuo 2013 m. 2013–2014 m. jis ėjo susisiekimo viceministro pareigas, vėliau vadovavo Plėtros ir tarptautinių ryšių bei Kelių transporto ir civilinės aviacijos politikos departamentams. Nuo 2017 m. – AB „Lietuvos geležinkeliai“ valdybos narys.

2007–2013 m. V.Kondratovičius dirbo Vilniaus rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoju, prieš tai ilgiau nei dešimtmetį – įvairiose pareigose verslo įmonėse.

V.Kondratovičius Vilniaus Gedimino technikos universitete yra įgijęs Kelių eismo saugumo inžinerijos studijų programos magistro laipsnį. Jis taip pat yra baigęs verslo administravimo ir vadybos bakalauro studijas Vilniaus Gedimino technikos universitete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius