-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 13

Žiniasklaida: per Kūčias sumušta dvimetė pabudo iš komos, atsisakė vienas jos inkstas

Portalas tv3.lt praneša, kad Raseinių rajone Kūčių naktį namuose sumušta dvejų metų mergaitė perkelta iš intesyvios terapijos skyriaus. Portalo šaltinių duomenimis, dvimetė atsibudo iš komos. Nors mergaitės sveikata gerėja, tačiau pranešama, kad atsisakė vienas jos inkstas.
Vaikas ligoninėje / Asociatyvi nuotr.
Vaikas ligoninėje / Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.

Kaip skelbta, policija Raseiniuose dėl dvejų metų mergaitės galimo sunkaus sveikatos sutrikdymo pirmadienį sulaikė jos 19-metę mamą ir šios 22 metų draugą. Policija anksčiau nebuvo negavusi pranešimų apie smurtą. Abu anksčiau nėra teisti.

Įtariamoji mama 2020-aisiais pagimdė dvynukes mergaites, kurios gimė neišnešiotos.

Viena mergaitė į ligoninę buvo paguldyta praėjusių metų Kalėdų dieną. Kaip skelbė policija, ji į gydymo įstaigą atvežta be sąmonės. Mergaitė į ligoninę buvo paguldyta dėl pilvo traumos, tačiau vėliau buvo nustatyti daugybiniai kūno sužalojimai.

Iš pradžių mergaitė iš buto be sąmonės buvo pristatyta į Raseinių ligoninę, tačiau vėliau pervežta ir paguldyta į Kauno klinikas, Reanimacijos skyrių.

Teisėsaugos pareigūnai pareiškė įtarimus sunkiai sužalotos dvejų metų mergaitės mamai ir jos draugui, įtariamieji toliau laikomi uždaryti areštinėje. Kaip pranešė prokuratūra, įtariamieji savo kaltę neigia.

Teismas motiną leido laikyti suimtą mėnesį, jos draugą – du mėnesius. Motyvai: jiedu gali slėptis arba aktyviai trukdyti tyrėjams, o vyras laisvėje esą būtų netgi pasirengęs daryti naujus nusikaltimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius