Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 26

Žvejus-pažeidėjus nustatyti padėjo Švenčionų rajono gyventojai

Aplinkos apsaugos departamento Vilniaus gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos pareigūnai Švenčionių rajone savaitės pradžioje jau nustatė du tinklininkus. Nustatyti juos aplinkosaugininkams padėjo atsakingi piliečiai, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Tinklai
Tinklai / Aplinkos apsaugos departamento nuotr.

Vilniaus gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos pareigūnai, turėdami informacijos apie neteisėtą žvejybą Švenčionių rajone Žeimenio ežere, sulaikė asmenį, neteisėtai dviem tinklais žvejojusį iš valties.

Pažeidėjui gresia bauda nuo 120 iki 300 eurų bei tinklų ir valties konfiskavimas.

Reaguodami į gautą pranešimą, kad jau kurį laiką Kretuono ežere, Murmų kaime, Švenčionių rajone, žvejojama neteisėtais būdais ir įrankiais, Vilniaus gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos pareigūnai antradienį surengė reidą.

Tikrindami įtariamo asmens ūkinį pastatą, aplinkosaugininkai aptiko šešis draudžiamus žvejybos įrankius – penkis tinklus ir ežerinę gaudyklę. Kalbantis pažeidėjas prisipažino, kad jau kurį laiką Kretuono ežere žvejoja draudžiamais žvejybos būdais ir įrankiais.

Visi tinklai ir ežerinė gaudyklė iš minėto asmens paimti, jam pradėta administracinė teisena ir reikės susimokėti baudą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius