Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 10 02 /09:30

​14-mečiui Vilniaus rajone teko pasijusti smurtinio filmo herojumi: jį vežė į mišką ir mušė

Januvkos kaime nepažįstami asmenys įsisodino nepilnametį į automobilį „Opel“ ir, nuvežę į mišką, sumušė. Po egzekucijos paauglys ligoninėje.
Avarijos vietoje
Vilniaus rajono policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip ketvirtadienį praneša Policijos departamentas, šis susidorojimas įvykdytas spalio 1 d. apie 15 val. 50 min.

Vilniaus r., ties Januvkos kaimu, nepažįstami asmenys (tikslus smurtautojų skaičius neskelbiamas) įsisodino 2000 m. gimusį nepilnametį į automobilį „Opel“ ir, nuvežę į mišką, sumušė.

Apie tokio susidorojimo motyvus nieko neskelbiama. Aišku tik tiek, kad nukentėjusysis dėl pilvo sumušimo paguldytas į ligoninę.

Šio užpuolimo aplinkybių tyrimą tęsia Vilniaus rajono komisariato policininkai.

Papildyta 9.30 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio atstovai ketvirtadienį papildomai informuoja, kaip išvakarėse plėtojosi dramatiški įvykiai.

Trečiadienį apie 19.30 val. pareigūnai gavo pranešimą, kad važiuojant nuo Vilniaus senuoju Molėtų plentu, priešais Paberžę, neprivažiavus iki šios gyvenvietės apie 0,5 km, stotelėje lauks mikroautobusas (baltos spalvos), kurio vairuotojas nurodys  nukentėjusįjį. Pranešėjas policininkams paaiškino, kad kažkas sumušė, atvežė ir iš automobilio išmetė jaunuolį.

Pareigūnai nedelsdami apie tai informavo ir greitosios medicinos pagalbos stotį.

2014-10-01 apie 21.45 val. policijoje gautas Santariškių vaikų ligoninės slaugytojos pranešimas telefonu, kad į ligoninę dėl pilvo sumušimo pristatytas ir paguldytas į chirurginį skyrių K.S. (gimęs 2000 m.), kuris medikams paaiškino, kad spalio 1-ąją apie 16.00 val. Vilniaus r., Paberžės kaime, jį sumušė nepažįstami.

Paauglys paaiškino, kad jį skriaudė nepažįstami asmenys, kurie baltu automobiliu „Opel“ išvežė į mišką ir sumušė. Vaikinui nustatytas viso kūno sumušimas. Greitoji jį išvežė į Vaikų ligoninę Santariškėse. Kartu su juo išvyko tėvas.

Dėl užpuolimo dabar atliekamas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius