Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15-metė iš Raseinių patikrino mylimąjį: pakvietė save į pasimatymą, kurio metu ją „išžagino kitas“

Ant kojų tėvus ir policijos pareigūnus sukėlęs nepilnametės fantazijos burbulas subliuško jau po pirmųjų tyrėjo klausimų. Penkiolikmetė, nutarusi savo draugą išbandyti pramanu apie savo pačios išžaginimą, neturėjo paaiškinimo dėl daugelio įvykio momentų, todėl greit prisipažino istoriją pramaniusi, norėdama patikrinti savo draugą.
Seksualinis priekabiavimas, prievarta
Asociatyvinė iliustracija / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ikiteisminis tyrimas dėl Raseiniuose gyvenančios nepilnametės Ingos (vardas išgalvotas) išžaginimo buvo pradėtas balandžio 9 d., gavus jos tėvo pareiškimą. Apie savo dukros išžaginimą jis sužinojo iš kitos savo dukros. Pirminė informacija buvo tokia: Inga internetu užmezgė pažintį su vaikinu ir sutarė su juo susitikti. Pasimatymo metu nepažįstamasis nusivedė ją į apleistą namą ir išžagino. Pokalbių portale, kuriuo naudojasi Inga ir jos draugai, apie šį įvykį sužinojo Ingos draugas. Šis susirūpinęs paskambino merginos sesei, kuri nedelsdama žinia pasidalijo su savo tėvais. 

Nukentėjusiosios parodymai policijos pareigūnams iš pat pradžių pradėjo kelti įtarimą. Pagal Ingos pasakojimą, jos naujasis internetinis pašnekovas buvo tikras storžievis, nepadoriai, tiesiog ciniškai reikalaujantis seksualinių santykių, priešingu atveju grasinantis su ja susidoroti. Protu nesuvokiama, kodėl ji, gaudama tokias įžeidžiančias žinutes, ryžosi eiti į pasimatymą su nepažįstamuoju? Mergina to pareigūnams paaiškinti negalėjo. Ji negalėjo paaiškinti ir įvairių išžaginimo detalių, kurios jos pasakojimą darė nerealų.

Nepilnametė išgalvoto nepažįstamo maniako vardu pradėjo sau grasinti ir save terorizuoti, siekdama sukelti tikrojo draugo pavydą ir patikrinti, ar po išžaginimo mylimasis ją paliktų, ar ne.

Matydama, kad painiojasi ir grimzta mele, mergina ryžosi papasakoti tiesą. O ji, pasirodo, labai paprasta – šią istoriją sugalvojo savo meilei išbandyti. Inga susipyko su draugu, todėl ir pradėjo internetiniame pokalbių portale pati sau rašinėti žinutes. Kadangi jos draugas tas žinutes irgi turėjo galimybę matyti, tad ji išgalvoto nepažįstamojo vardu pradėjo sau grasinti ir save terorizuoti, siekdama sukelti draugo pavydą ir patikrinti, ar po išžaginimo draugas ją paliktų, ar ne.

Draugas tas žinutes perskaitė, kaip ir tą, kurią ji parašė Kretingoje gyvenančiai draugei, pranešdama apie patirtą „išžaginimą“. Vaikinas merginą paliko. Tik prieš tai pasirūpino ja, apie nelaimę pranešdamas jos seseriai. Ši žinia Ingos tėvams buvo tik pirmas smūgis. Na, o antrą smūgį jie patyrė, kai paaiškėjo, jog ši istorija – tik nepilnametės fantazijos burbulas. Pareigūnai ikiteisminį tyrimą dėl išžaginimo nutraukė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius