Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „24 valandos“: Irmos Jurgelevičiūtės sulaikymo įrašas

Šią savaitę prie LNK laidos „24 valandos“ komisarų komandos prisijungė žinomas televizijos veidas – Gediminas Juodeika. Nuo šiol jis ne tik ves tiesiogiai transliuojamą kriminalinių aktualijų laidą, bet ir padės spręsti keblius klausimus.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

Šįkart net patyrusius televizijos profesionalus nustebino elektroniniu paštu gautas nežinomo formato vaizdo įrašas. Laiške rašoma, kad jame „nufilmuotas dar niekur nerodytas Irmos sulaikymas“. Kompiuterinių technologijų specialistai spėja, kad tai mobiliuoju telefonu darytas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas dainininkės Irmos Jurgelevičiūtės areštas. Kaip žinoma, buvusi populiarios grupės „Dinamika“ vokalistė sulaikyta tiesioginio eterio metu, apkaltinus ją vagyste iš kitų šokių projekto dalyvių. Tačiau iki šiol dar nei viena televizijos laida neparodė, kaip vyko populiarios įžymybės areštas. 

Kompiuterių specialistai žadėjo dėti visas įmanomas pastangas, kad su šiuo įrašu galėtų susipažinti ir laidos „24 valandos“ žiūrovai.

Gedimino Juodeikos vedama kriminalinių aktualijų laida „24 valandos“ – tiesiogiai nuo antradienio iki penktadienio 17.35 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius