Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 val. ryto paspirtuku lėkęs vilnietis, atsitokėjęs po smūgio į šviesoforą, įpūtė 1,60 promilės

Rugpjūčio 24 d. įvyko 15 eismo įvykių, kuriuose, pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPTT) duomenimis, sužeisti 22 žmonės, iš jų 4 nepilnamečiai. Į įvykius pateko motociklų ir paspirtukų vairuotojai, nukentėjo pėstieji.
Asociatyvi iliustracija
Asociatyvi iliustracija / LKPT nuotr.

Ryte, po septintos, Vilniuje jaunas vyras vairuodamas elektrinį paspirtuką, važiuodamas pėsčiųjų ir dviračių taku atsitrenkęs į šviesoforo stulpą susižalojo. Paspirtuko vairuotojui nustatytas 1,60 prom. girtumas.

Ryte, apie 10.00 val. Varėnos rajone, Valkininkų miestelyje, apie 50 metų vyras, važiuodamas motociklu įvažiavęs į žiedinę sankryžą, motociklui pradėjus slysti, pargriuvo ir susižalojo. Taip pat ryte, aštunta, Vilniuje, Šeškinės gatvėje, moteris, vairuodama „Opel Zafira“ automobilį ir išvažiuodama iš kiemo, kliudė šaligatviu važiuojantį elektrinį paspirtuką, kurį vairavo nepilnametis (11 metų) berniukas.

Vidurdieni, Prienų rajone, Pociūnų kaime „Nissan Almera“ vairuotojas vengdamas susidūrimo su į važiuojamąją kelio dalį įbėgusia stirna, nesuvaldė automobilio nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Įvykio metu nukentėjo automobilio vairuotojas ir trys keleiviai.

Taip pat vidurdieni, Kaune, Lazdijų g. automobilio „Audi“ vairuotojas sukdamas į kiemą kliudė gatve ėjusią pėsčiąją. Pėsčioji gydoma stacionare.

Vakare, apie 17.40 val. Vilniuje, Verkių gatvėje „Subaru“ markės automobilį vairuojantis vyras, apsisukdamas kliudė ta pačia kryptimi, greta važiuojantį „Harley Davidson“ motociklą. Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas.

Vakare, apie 18.00 val., Pakruojo rajone, Miniūnų kaime, „Volvo 850“ automobilio vairuotojas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais atvažiuojančiu automobiliu. Eismo įvykio metu sužeisti keturi žmonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius