-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Airijoje teisiamas prabangių drabužių parduotuvę apiplėšęs lietuvis

32 metų lietuvis Aurimas Petraška Airijoje, Limeriko mieste stojo prieš teismą. Jis kaltinamas prabangios drabužių parduotuvės „Isobel“ apiplėšimu, pagrobiant prekių už 240 tūkst. eurų, rašo laikraštis „Limerick Leader“.
Antrankiai
Antrankiai / „Scanpix“/„Picture-Alliance“ nuotr.
Temos: 2 Emigrantai Airija

Lietuvis prisipažįsta įvykdęs šį nusikaltimą. Pastarasis įvykdytas praėjusią vasarą. Bausmė lietuviui bus paskelbta kitą mėnesį.

A.Petraška taip pat yra kaltinamas priklausymu Rytų Europos nusikaltėlių grupuotei, kuri plėšdavo parduotuves Munsterio regione Airijoje.

A.Petraška Airijos pareigūnams prisipažino prieš apiplėšimą kurį laiką stebėjęs parduotuvę. Iš pradžių joje jis apsilankė darbo metu, kad susipažintų su patalpų išsidėstymu. Naktį jis su dar keliais vyrais įsilaužė į parduotuvę pro užpakalines duris ir pavogė prekes.

Apiplėšimo naktį parduotuvės signalizacija buvo neįjungta. Dėl to ją apdraudusi draudimo bendrovė atsisakė padengti nuostolius.

Parduotuvės savininkės Kay Mulcair advokatas teismui sakė, kad nors pavogtus drabužius pareigūnai grąžino, jų parduoti jau nebebuvo įmanoma: jie buvo sugadinti. K.Mulcair taip pat teigė, kad po apiplėšimo patyrė daug finansinių ir psichologinių problemų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius