Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorių agentūroje Vilniuje – žaibiška naktinė vagystė

Penktadienio naktį sostinės centre įvykdytas profesionalus žaibiškas įsibrovimas į „Aktorių agentūros“ biurą. Pavogta vaizdo kamera „Panasonic“ ir keli „iMac“ kompiuteriai. Nukentėję agentūros šeimininkai per „Facebook“ prašo visuomenės pagalbos.
Išlaužta biuro spyna
Išlaužta biuro spyna / „Aktorių agentūros“ nuotr.

Praėjusią, penktadienio, gegužės 30 d. naktį, apie 3 val., buvo apiplėštas „Aktorių agentūros“ biuras, esantis Šaltinių g. 26, Vilniuje, Naujamiesčio rajone.

„Nusikaltimas buvo gerai organizuotas ir žaibiškas, pavogta didžioji dalis įrangos“, – skelbiama „Aktorių agentūros“ profilyje „Facebook“.

Nukentėjusieji viliasi, kad apie įvykį paviešinta informacija padės rasti nusikaltėlius ar bent gauti naudingos infomacijos apie vagystę. 

„Jeigu kažkas matėte ar įtartinus asmenis, ar automobilį, ar turite bent kokios naudingos informacijos, praneškite (tel. 8 (5) 261 98 90)“, – prašoma pranešime.

Taip pat pažymima, kad jei kas nors pardavinės „Panasonic“ vaizdo kamerą ar „iMac“ kompiuterius, ši technika kaip tik gali būti neseniai pavogta iš Aktorių agentūros.

Bendrovės svetainėje internete rašoma, kad UAB „Aktorių agentūra“ („Actors Agency“) – tai pirmoji Lietuvoje kompanija, užsiimanti atstovavimu aktoriams mūsų šalyje ir užsienyje. Aktorių atstovų, arba agentų, paslaugos pirmiausia prigijo JAV, o vėliau ir kitose valstybėse. Tai paslauga, kuri pirmiausia reikalinga aktoriams ir aktorių klientams: režisieriams, prodiuseriams. Aktorių atstovai – tai dažniausiai geriausi aktorių draugai.

„Actors Agency“ vadovais pristatomi aktoriai Andrius Paulavičius ir Donatas Šimukauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius