Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktualu ne vien ukmergiškiams: sukčiai ir vagys apsimeta ukrainiečiais

Po porą metų trukusios pertraukos atgaivinti susitikimai su seniūnijų aktyvistais. Ukmergės rajono komisariate gegužės 19 d. susirinko miesto seniūnijos atstovai, seniūnaičiai, aktyvūs miesto bendruomenių nariai.
Reido akimirka
Asociatyvi iliustracija / Ukmergės r. PK nuotr.

Susirinkimą pradėjęs policijos komisariato vadovas Saulius Kazlauskas pristatė susirinkusiuosius, sakė, kad susitikimo tikslas – pasidalinti informacija ir išgirsti gyventojų pastabas, problemas, su kuriomis susiduria.

Bendruomenės pareigūnė Daiva Novikienė apžvelgė praėjusių metų nusikalstamumą Ukmergės mieste. Pareigūnė pasidžiaugė, kad sumažėjo vagysčių ir vairuojančių neblaivių vairuotojų, deja, padaugėjo sukčiavimo ir smurto atvejų.

Pareigūnė pasidžiaugė, kad sumažėjo vagysčių ir vairuojančių neblaivių vairuotojų, deja, padaugėjo sukčiavimo ir smurto.

Seniūnaičių paprašyta atkreipti dėmesį į šeimas, žmones, kurie labiau socialiai pažeidžiami ar gali patirti smurtą. Gyventojų atstovams papasakota apie sukčiavimo būdus. Ypač atkreiptas dėmesys į pastaruoju metu vyraujančius sukčiavimus – daiktų pirkimą internetu iš nepažįstamų asmenų bei apsimetėlių atvykimą į namus.

Miesto bendruomenės nariai paantrino žinantys atvejų, kai pas senyvus žmones atvažiuoja asmenys, apsimetantys ukrainiečiais (arba tamsaus gymio asmenys) ir prašo pirkti nereikalingus daiktus, o po to apvagia, išvilioja dideles pinigų sumas.

Julius Kazėnas pasidžiaugė, kad toks naudingas susitikimas surengtas Santarvės ir kaimyno dieną.

Tokie susitikimai jau buvo surengti daugelyje rajono seniūnijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius