-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alkoholis po 20 val Alytuje: draudimai ‒ nė motais, svaigalai liejasi visą parą

„Alkoholį galima vartoti tik vietoje“ ‒ taip užrašyta ant vieno Alytaus barų, kuriame nakties metu alkoholio galima laisvai įsigyti ir išsinešti, durų. „Inventorius (tara) yra baro nuosavybė, išsinešti griežtai draudžiama“ ‒ dar vienas skambus užrašas, tačiau Alytuje, Jaunimo gatvėje, veikiančio baro kolektyvas jo nesilaiko.
alkoholis
Naktinis baras

Praėjusį savaitgalį Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai kartu su Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamento atstovais tikrino, ar Alytaus baruose laikomasi Lietuvos Respublikos alkoholio kontrolės įstatyme numatytų alkoholio produktų pardavimo, įsigijimo, laikymo ir gabenimo reikalavimų.

Reido metu pareigūnų akį patraukė Jaunimo gatvėje įsikūręs baras. Įkliuvo du jo lankytojai, nešini gėrimais, išpilstytais į plastikinę tarą. 22-ejų metų alytiškis nustebo, kad visi piliečiai privalo žinoti įstatymų ribojimus. Už išsineštą alkoholį, kai jis neparduodamas parduotuvėse, nubausti 22 ir 30 metų vyriškiai. Jiems gresia piniginės baudos nuo 14 iki 30 eurų.

Taip pat viename barų atskleistas atvejis, kai buvo parduota alkoholio išsinešti, antradienį praneša Alytaus apskrities VPK.

Už pažeistas prekybos alkoholiniais gėrimais tvarkos taisykles, darbuotojai gresia bauda nuo 20 iki 30 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius