Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Alytaus teismas leido suimti kūdikio sumušimu įtariamą tėvą

Teismas leido suimti Alytaus rajono gyventoją, įtariamą rugpjūčio 31 d. sunkiai sužalojusį savo beveik dviejų mėnesių sūnų. Įvykio aplinkybės tiriamos.
Kūdikis
Kūdikis / Fotolia nuotr.

Rugsėjo 4 d. Kauno apygardos prokurorė kreipėsi į Alytaus rajono apylinkės teismą, prašydama apklausti įtariamąjį G.M. ir paskirti kardomąją priemonę – suėmimą dviem mėnesiams, skelbia Alytaus rajono apylinkės teismas.

G.M. įtariamas labai sunkaus nusikaltimo padarymu, o būtent tuo, kad 2014 m. rugpjūčio 31 d. sunkiai sužalojo savo šeimos narį – beveik dviejų mėnesių sūnų.

Kūdikis į Kauno klinikas pristatytas iš Alytaus rajono, Talokių kaimo, kai po savaitgalio pas kūdikio tėvą penkiolikmetė motina pastebėjo, jog vaikui prasidėjo traukuliai.

Medikų teigimu, vaikui tyčia nuo purtymo arba rankos smūgių sutrenktos galvos smegenys, dėl to išsiliejo kraujas, gresia mirtis arba sunkios komplikacijos. Kūdikio būklė labai sunki, jį purto traukuliai, trinka sąmonė.

Teismas tenkino abu prokurorės prašymus, įtariamasis G.M. buvo apklaustas, o teismo nutartimi minėtam įtariamajam buvo paskirta kardomoji priemonė – suėmimas dviem mėnesiams.

Ši teismo nutartis per 20 dienų gali būti skundžiama Kauno apygardos teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius