-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alytuje į atvirąją koloniją iš darbo negrįžo nuteistasis Ričardas Suodaitis

Nuteistasis Ričardas Suodaitis ima garsėti kaip itin nepažangus pilietis: vėl negrįžo į Alytaus pataisos namų atvirąją koloniją iš darbo.
Ričardas Suodaitis
Ričardas Suodaitis / KD nuotr.

Kalėjimų departamentas prie Teisingumo ministerijos informuoja, kad 2021 m. gegužės 4 dieną , į Alytaus pataisos namų atvirąją koloniją iš darbo negrįžo nuteistasis Ričardas Suodaitis, gimęs 1963 m. Jis buvo išleistas į darbą Lentvaryje. Nuteistasis turėjo grįžti 19.30 val., tačiau į pataisos įstaigą negrįžo negrįžo.

Nuteistasis buvo išleistas į darbą Lentvaryje.

Paskelbta R.Suodaičio paieška, informuoti policijos ir Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos pareigūnai. Turinčius informacijos apie nuteistojo buvimo vietą prašoma pranešti telefonu 112.

Atvirosiose kolonijose bausmę atliekantys nuteistieji turi teisę savarankiškai be apsaugos lankytis gydymo įstaigose, parduotuvėse, vykti į darbą. Vis dėlto kai kurie nuteistieji ėmė piktnaudžiauti tokia galimybe ir gavę leidimą laiku negrįžta į atvirąsias kolonijas.

Kalėjimų departamentas yra pateikęs siūlymus dėl teisės aktų keitimo, kad būtų sumažintos rizikos ir galimybės tokiam piktnaudžiavimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius