Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Alytuje per kratą rasti du ginklai

Alytuje atlikus kratą viename garaže, rasti paslėpti du šaunamieji ginklai ir, kaip spėjama, duslintuvai bei šoviniai, pirmadienį pranešė Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.
Alytuje atlikus kratą viename garaže, rasti paslėpti du šaunamieji ginklai ir, kaip spėjama, duslintuvai bei šoviniai.
Alytuje atlikus kratą viename garaže, rasti paslėpti du šaunamieji ginklai ir, kaip spėjama, duslintuvai bei šoviniai. / Alytaus apskrities VPK nuotr.
Temos: 3 Krata Ginklas Alytus

Pareigūnai kratą garaže atliko liepos 13 dieną, ieškodami narkotinių medžiagų, į pagalbą buvo pasitelktas tarnybinis šuo.

Garaže vietoje ieškotų narkotikų, tarp daugelio automobilių detalių rasta automobilio pavarų dėžė, tarnavusi slėptuve. Dėžėje narkotikų nebuvo, tačiau aptikti du daiktai, panašūs į šaunamuosius ginklus – pistoletus. Taip pat du cilindro formos metaliniai daiktai, panašūs į duslintuvus šaunamiesiems ginklams ir 19 daiktų panašių į šovinius.

Įtarimai dėl neteisėto disponavimas šaunamaisiais ginklais ir šaudmenimis pareikšti 32 metų alytiškiui, dirbančiam minėtame garaže. Vyriškis gerai žinomas teisėsaugininkams dėl įvairių galbūt padarytų nusikalstamų veikų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius