-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant Marijampolės pataisos namus dengiančio tinklo – kilogramas narkotikų

Kalėjimo prižiūrėtojų ir policijos patrulių bendradarbiavimo rezultatas – sučiupti narkotikų platintojai. Naktinis bandymas į Marijampolės pataisos namus įmesti kilogramą kvaišalų baigėsi trijų įtariamųjų sulaikymu.
Vilniaus pataisos namuose
Asociatyvinė iliustracija: pataisos namai / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Sausio 15 d. naktį, apie apie 1.10 val., Marijampolės pataisos namų pareigūnas pastebėjo, kad į įstaigos teritoriją buvo įmestas paketas su, kaip įtariama, uždraustais nuteistiesiems turėti daiktais – ant vieno iš nuteistųjų būrių vietinio sektoriaus kiemo tinklo surado ir paėmė permestą kelioninį krepšį, kuriame yra galimai narkotinė medžiaga (apie 1 kg svorio).

Prižiūrėtojai pastebėjo iš įvykio vietos sprunkantį asmenį ir nedelsiant informavo Marijampolės apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą (VPK). Pataisos namų darbuotojų atidumo ir akylumo dėka, Marijampolės policijai sekant dar karštais pėdsakais, sėkmingai pavyko sulaikyti sprunkančius įtariamuosius. 

Trys įtariamieji – Vilniaus apskrities gyventojai, gimę 1981 m., 1988 m. ir vienas nepilnametis (gimęs 1997 m.) pristatyti į Marijampolės apskrities VPK ir sulaikyti 48 val.

Paaiškėjo, kad du vyresnieji jau keletą kartų buvo teisti už įvairius nusikaltimus, pasakojama Marijampolės apskrities VPK atstovų ketvirtadienį paviešintame pranešime.

Marijampolės apskrities VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Baudžiamąjį kodeksą 260 str. 1 dalį, numatyta bausmė – laisvės atėmimas nuo 2 iki 8 metų. 

Tai jau ne pirmas atvejis, kuomet bendradarbiaujant su Marijampolės pataisos namais sulaikomi pažeidėjai.

Panašiomis aplinkybėmis 2014 m. spalio 1 d. į Marijampolės pataisos namus  buvo permesti du šaltkrepšiai su uždraustais nuteistiesiems turėti daiktais: 35 mobiliojo ryšio telefonai, 31 SIM kortelė, 18 mobiliojo ryšio telefonų akumuliatorių, 15 telefono įkroviklių, 6 telefonų ausinės, 2 bevielio ryšio modemai, apie 1 050 gramų svėręs paketas su neaiškios kilmės milteliais, dar vienas krepšelis, svėręs apie 20 gramų,  su neaiškios kilmės milteliais ir paketėlis, svėręs apie 8 gramus, su augalinės kilmės, galimai narkotine medžiaga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius