-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Antradienį eismo nelaimėse žuvo šuo, nukentėjo 12 žmonių, tarp jų – 4 nepilnamečiai

Rugsėjo 6 d., šalies keliuose įvyko 8 eismo įvykiai, kuriuose sužeista 12 žmonių. Tarp sužeistųjų antradienio įvykiuose – 4 nepilnamečiai, o vienas įvykis įvyko dėl neblaivaus vairuotojo kaltės, praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT)
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

Antradienį ryte, 7 val. 33 min., Marijampolės sav., kelyje Mauručiai-Vinčai-Puskelniai, įvyko eismo įvykis, kurio metu kaktomuša susidūrė 40-metės moters vairuojamas automobilis „VW Golf“ ir „Toyota RAV4“, kurį vairavo 41 m. moteris.

Įvykio metu buvo sužeisti ir į ligoninę paguldyti visi eismo įvykio dalyviai - „VW Golf“ vairuotoja, kartu važiavusi 15-metė keleivė, „Toyota RAV-4“ vairuotoja ir kartu važiavusios 26 ir 44 m. keleivės. Eismo įvykio metu nugaišo „VW Golf“ automobilyje vežamas šuo. Policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą, neatmetama galimybė, kad susidūrimas įvyko dėl blogo matomumo rūko metu.

9 val. 4 min. Vilniuje, Savanorių pr. 31 m. vyras vairavo automobilį „VW Polo“, kai teisė vairuoti iš jo buvo atimta, skubėdamas, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesugebėjo automobilio sustabdyti ir atsitrenkė į priekyje važiavusį ir sustojusį automobilį „Ford Focus“, vairuojama 52 m. vyro. Po eismo įvykio dėl priešlaikinio gimdymo į ligoninę buvo skubiai pristatyta nėščia „VW Polo“ vežama 24 m. keleivė.

19 val. 17 min. Klaipėdos r., Mazūriškių k., 18-mečio jaunuolio vairuojamas automobilis „VW Golf“, vairuotojui nepasirinkus saugaus važiavimo greičio ir nesuvaldžius automobilio, žvyrkelyje nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į betono luitą. Įvykio metu buvo sužeista 16-metė automobilio keleivė.

20 val. 22 min. Kaune, Pašilės g., automobilį „Ford Focus“ vairavusi 19-metė mergina partrenkė pėsčiųjų perėją ėjusį 8 metų berniuką. Medikai sužeistą vaiką nuvežė į Kauno klinikas.

21 val. 15 min. Klaipėdoje, Minijos gatvėje, neblaivus 31 m. vyras vairavo mopedą „Jiangsu Sinski“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir atsitrenkė į priekyje važiavusį automobilį „Audi A6“, vairuojamą 27 m. vyro. Įvykio metu sužeistam mopedo vairuotojui buvo nustatytas 1,48 prom. girtumas.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia visų eismo dalyvių dėmesį į tai, kad eismo sąlygos rytais gali būti apsunkintos dėl tvyrančio rūko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius