-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienį įvykusiose avarijose sužeista 19 žmonių, tarp jų – pusantrų metų mažylis

Praėjusią parą, rugpjūčio 9 d., mūsų šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 14 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės. Sužeista 19 eismo dalyvių, iš jų – 3 nepilnamečiai. Nukentėjo: 13 vairuotojų, tarp jų – 4 motociklų vairuotojai, 4 keleiviai, 1 pėsčiasis ir 1 dviračio vairuotojas. Neblaivus vairuotojas dalyvavo 1 įvykyje: sužeisti 3 žmonės (neblaivus, neturintis teisės vairuoti 18 metų vairuotojas ir 2 keleiviai).
Įvykio vietoje
Asociatyvi iliustracija / Alytaus apskrities VPK nuotr.

Apie 9 val. 13 min. Širvintų rajone, kelyje Vilnius–Panevėžys, esant šlapiai ir slidžiai kelio dangai, vairuojamo motociklo „Harley Davidson“ nesuvaldė 53 metų vyras, Airijos pilietis. Motociklas įvažiavo į skiriamąją juostą, vėl grįžo į kelią ir apvirto važiuojamojoje dalyje. Sužeidimus patyręs vairuotojas paguldytas į ligoninę.

Apie 12 val. 36 min. Palangoje, S.Daukanto gatvėje, į sustojusio automobilio „BMW 520D“ dureles, kurias atidarė 40 metų vairuotojas, atsitrenkė dviračiu važiavusi moteris, nuo smūgio ji griuvo. Po įvykio 60 metų moteris nuvežta į ligoninę.

Apie 13 val. 33 min. Vilniuje, Mokslininkų ir M.Marcinkevičiaus gatvių sankryžoje, 53 metų vyro vairuojamas taksiautomobilis „Ford Galaxy“ partrenkė į pėsčiųjų perėją degant raudonam šviesoforo signalui įėjusį 73 metų pėsčiąjį. Dėl patirtų daugybinių sužeidimų pėsčiasis paguldytas į ligoninės Reanimacijos skyrių.

Apie 15 val. 30 min. Kauno rajone, Karkiškės kaimo teritorijoje, kelyje „Via Baltica“ Kaunas–Marijampolė–Suvalkai, į ta pačia kryptimi važiavusį ir sustojusį automobilį „VW Crafter“ atsitrenkė automobilis „VW Polo“. Nukentėjo abiejų automobilių vairuotojai: 38-erių vyras ir 29 metų moteris. Gydytojams suteikus pirmąją pagalbą, jie išleisti į namus.

Apie 17 val. 41 min. Vilniuje, Rinktinės gatvėje, 60 metų vyras, vairuodamas automobilį „VW Transporter“, buvo neatidus keisdamas važiavimo kryptį ir, sukdamas į kairę (aikštelę), nepraleido priešinga kryptimi tiesiai važiavusio motociklo „Honda CBR 900RR“. Susidūrimo metu nukentėjo motociklą vairavęs 36 metų vyras (jam sumušta kairė ranka ir koja).

Apie 17 val. 42 min. Pakruojo rajone, Javydonių kaime, kelyje Bardiškiai–Mikoliškis–Gedučiai, dėl saugaus važiavimo greičio nesilaikymo žvyrkelyje vairuojamo automobilio „Renault Mégane Scénic“ nesuvaldė neblaivus, neturintis teisės vairuoti 18 metų vaikinas. Automobilis nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Sužeisti vairuotojas, kuriam, pirminiais duomenimis, nustatytas 1,50 prom. girtumas ir du keleiviai: neblaivus 25-erių vaikinas (1,07 prom.) ir 16 metų paauglys. Visi nukentėjusieji paguldyti į ligoninę.

Apie 18 val. Panevėžio rajone, Skaistgirių kaime, kelyje Panevėžys–Skaistgiriai–Pušalotas, saugaus važiavimo greičio nepasirinko ir vairuojamo automobilio „Peugeot 206“ nesuvaldė 30 metų vyras. Tiesiame kelio ruože automobilis nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi. Nukentėjo vairuotojas (galvos trauma) ir pusantrų metų keleivis (galvos sumušimas). Abu paguldyti į ligoninę.

Šiais metais, palyginti su 2015 metų tuo pačiu laikotarpiu, pirminiais duomenimis, užregistruotas 1 881 eismo įvykis, t. y. 208 įvykiais (arba 12,4 proc.) daugiau, žuvo 104 žmonės, t. y. 19 (arba 15,4 proc.) mažiau, sužeisti 2 256 žmonės, t. y. 208 (arba 10,2 proc.) daugiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius