Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio vakarą Alytaus rajone degė parduotuvė

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 27 gaisrai. Laimė, žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti, tačiau ugnis padarė nemažų nuostolių.
Gaisras
Gaisras / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 2 Statistika Alytus

Antradienį ryte apie 7 val. Kaune, Kleboniškio miške, prie senojo pėsčiųjų tilto, užsiliepsnojo ir sudegė kol kas nenustatyto savininko automobilis Nissan Sunny. Per gaisrą išdegė ir apie 20 kv. m miško paklotės. Įvykis tiriamas.

Dar vienas automobilis apie 19 val. užsidegė Klaipėdoje, prie Sulupės gatvėje esančių garažų. Ugnis nuniokojo automobilio Peugeot 307 variklio skyrių, nuo karščio išdužo priekinis mašinos stiklas. Ir šio gaisro priežastis dar tikslinama.

Apie 9.40 val. gaisras kilo Alytaus rajone, Dauguose, bendrovei ,,Semakas” priklausančioje medžio apdirbimo įmonėje. Atskubėjus ugniagesiams, degė katilinės stogo konstrukcijos. Gaisro metu sudegė ir buvo sugadinta apie 60 kv. m pastato stogo konstrukcijų, o gaisras įsiplieskė dėl krosnies ir dūmtraukio įrengimo bei jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 10.35 val. Šilalės rajone, Dirkintų kaime, užsiliepsnojo ūkinis pastatas, susidedantis iš daržinės, tvarto ir malkinės. Gaisro metu sudegė malkinė, apie 10 kub. m malkų, tvarto stogas, 5 plastikiniai langai, 150 kv. m plėvelės, apie 4 tonos šieno ir šiaudų. Laimė, ugniagesiams pavyko išgelbėti kitus 4 šalia stovinčius pastatus. Gaisras kilo dėl elektros įrangos įrengimo ir jos eksploatavimo taisyklių pažeidimų, o jo nuostoliai dar tikslinami.

Apie 22 val. dėl tos pačios priežasties Alytaus rajone, Ūdrijos kaime, užsidegė parduotuvė. Per gaisrą apdegė dalis lubų apdailos ir perdengimo, aprūko patalpos, buvo sugadinta dalis parduotuvėje buvusių prekių.

Apie 23 val. gaisras kilo Radviliškio rajone, Karčemų kaime stovinčiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu supleškėjo namo stogas, sudegė palėpėje buvę namų apyvokos daiktai, aprūko patalpos. Gaisro priežastis ir nuostoliai aiškinami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius