-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Anykščių rajone vykdomos iš namų išėjusio ir nebegrįžusio senolio paieškos

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Anykščių rajono policijos komisariato pareigūnai ieško dingusio be žinios Mindaugo Vėtos (gim. 1943 m.), gyvenančio Anykščių rajone, Kurklių II kaime.
Mindaugas Vėta
Mindaugas Vėta / Lietuvos policijos nuotr.

2022 m. birželio 23 d. apie 9 val. ryte, garbaus amžiaus vyras išėjo iš namų ir negrįžo. Vyras sunkiai vaikščiojo, tačiau mėgdavo nueiti į kaimo parduotuvę, aplankyti kaimynus ir kartais eidavo į šalia esantį mišką.

Mindaugas Vėta yra apie 160 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, žilais plaukais, be dantų. Buvo apsirengęs žaliomis kareiviškomis kelnėmis, dėvėjo tokios pačios spalvos kepurę su snapeliu ir žalios/mėlynos spalvos sportinį džemperį „Adidas“, buvo apsiavęs juodos spalvos „Crocs“ tipo avalyne.

Galinčius suteikti informacijos apie dingusį asmenį ar apie jo buvimo vietą, prašome pranešti Utenos aps. VPK Anykščių r. PK Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Rimvydui Versinskui, tel. +370 612 55 962 ar el. paštu rimvydas.versinskas@policija.lt arba skubiosios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Utenos aps. VPK Anykščių r. PK vykdo intensyvius asmens paieškos veiksmus apylinkėse, šalia kaimo esančiame miškelyje, apklausiami gyventojai. Utenos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos narai vykdė paiešką Kurklių II kaime esančiame tvenkinyje. Paieškoje naudojami dronai, planuojama pasitelkti parasparnius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius