-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apgirtęs savaitgalis: prie vairo sulaikyti neblaivūs vairuotojai patupdyti į areštines

Šeštadienį Lietuvoje prie vairo sulaikyti neblaivūs vairuotojai. Dauguma jų naktį praleido areštinėje.
Naujoji Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinė
Areštinė / J.Andriejauskaitės/15min.lt nuotr.

Šeštadienio popietę, apie 13:33 val. Šiauliuose, Žemaitės gatvėje sustabdytas automobilis „Mercedes Benz“, kurį vairavo neblaivus (2,49 prom.) 42-ejų vyras. Automobilis nuvežtas į saugojimo aikštelę. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Apie 14:25 val. Šiauliuose, Tilžės gatvėje į stovinčio automobilio „Peugeto 307“ galinę dalį, kurį vairavo blaivus 37-erių vyras, atsitrenkė ta pačia eismo juosta važiavęs automobilis „Volkswagen Vento“, kurį vairavo neblaivus (2,10 prom.) 49-erių vyras. Eismo įvykio metu vairuotojai nenukentėjo. VW nuvežtas į automobilių saugojimo aikštelę. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Apie 15.28 val. Varėnos rajone buvo sustabdytas automobilis, kurio 51-erių vairuotojui nustatytas 2.48 prom. girtumas. Vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Apie 16.40 val. Alytuje 61-erių vyras, būdamas neblaivus, vairavo automobilį. Jam alkoholio kiekio matuokliu nustatytas 2.89 promilių girtumas. Vairuotojas taip pat sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Apie 16.17 val. Plungės rajone, kelio Truikiai-Babrungėnai šalikelėje apvirto automobilis „Nissan“, kurio 1953 metais gimusiam vairuotojui nustatytas 2,14 prom.neblaivumas.

Sekmadienio naktį, apie 3 val. Panevėžyje, Aukštaičių gatvėje, sustabdytas nuosavas automobilis „Mazda 3". Jį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas, neblaivus (2,09 prom.) 28-erių metų Lietuvos kariuomenės karys. Automobilio vairuotojas uždarytas į areštinę.

Sekmadienio naktį, 3.06 val. pranešta, kad Panevėžyje, neblaivus (2.09 prom. girtumas) 28-erių vyras vairavo motorinę transporto priemonę – lengvąjį automobilį „MAZDA". Įtariamasis sulaikytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius