-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurbarke apvogtos parduotuvės vadovas: penkių milimetrų storio seifą suraitė kaip vilną

Rugsėjo 27-osios naktį vagys pasidarbavo Jurbarke Mokyklos g. esančioje „Lytagra“ parduotuvėje. Nusikaltėliai išlaužė seifą ir pasisavino daugiau, nei keturis tūkstančius eurų.
Seifas
Seifas / Kadras iš vaizdo medžiagos

Nusikaltimas pastebėtas 1.43 val., kai suveikė parduotuvės signalizacija. Atvykus patikrinti, kas vyksta, pastebėta, kad išplėštas seifas ir pasisavinti jame buvę pinigai.

Policija dėl vagystės pradėjo tyrimą.

Pareigūnai tiria įvairias versijas, kas per nusikaltėliai galėjo apvogti parduotuvę. Viena jų, kad tai – keliaujantys vagys. Paskutiniu metu vagysčių iš seifų užfiksuota įvairiose šalies vietose.

Tikėtina, kad nusikaltėliai prieš vagystę stebėjo „Lytagra“ parduotuvę. Savo kėslus jie įgyvendino labai organizuotai – atjungė dalį gatvės apšvietimo, sugadino dalį parduotuvės apsaugos sistemų, vaizdo stebėjimo kamerų.

Į vidų patekę nusikaltėliai nesiaubė visko iš eilės – atidarytus stalčius uždarė, išlaužtų durų spynos šerdelę įstatė atgal.

VIDEO: Vagystė iš „Lytagra“ parduotuvės

„Apsauga, mano manymu, užtruko gerokai ilgiau, nei turėjo. Tačiau, kai tas vyrukas atvyko, gal ir gerai, kad vagių jau nebebuvo. Jie buvo smarkiai ginkluoti – kirviais, mačete, kirtikliu. Būtų gal ir žmogų užmušę. Manau, kad būtent kirtikliu atidarė seifą. Penkių milimetrų metalas, o suraitė jį, kaip vilną“, – pasakojo parduotuvės vadovas Dainius Mikutaitis.

Pasak vyro, vagys pasisavino kiek daugiau nei keturis tūkstančius eurų. Nusikaltėliai ėmė tik popierinius pinigus, daugiau nei šimtą eurų metalu paliko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius