Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Autobuso manevro išsigandusi jauna panevėžietė išvažiavo prieš eismą ir rėžėsi į „Audi“

Penktadienio popietę Panevėžyje, Ramygalos gatvėje susidūrė „Audi“ ir „Citroen“. Per avariją nukentėjo jauna „Citroen“ vairuotoja.

Incidento metu susidūrė du, priešpriešine eismo kryptimi važiavę automobiliai. „Audi“ vairuotojas, važiavęs į Kauno pusę, tvirtino, jog „Citroen“ į jo eismo juostą metėsi visai netikėtai.

Panevėžio miesto centro link važiavusi mergina teigė, jog prieš eismą išvažiavo tuomet, kai jai pasimaišė persirikiuoti nusprendęs autobuso vairuotojas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Panevėžietė pasuko vairą į kairę tam, kad išvengtų kontakto su autobusu, tačiau pamatė, jog priekyje stovi saugumo salelė.

Mergina pamėgino apvažiuoti ir ją, tačiau toks bandymas išvengti avarinės situacijos nesibaigė be nuostolių. Į priešpriešinio eismo kryptį išvažiavęs merginos automobilis rėžėsi į „Audi“.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Į įvykio vietą atskubėjo policijos pareigūnai ir medikai. Nors „Citroen“ vairuotoja akivaizdžių sužalojimų nepatyrė, tačiau ją nuspręsta vežti į ligoninę apžiūrai. „Audi“ vairuotojas jokiais sužalojimais nesiskundė.

Per avariją abu automobiliai buvo apgadinti. Kur kas stipriau aplamdytas „Citroen“, kuriam nulūžo ratas. „Audi“ po avarijos taip pat buvo išvežtas techninės pagalbos automobiliu.

Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius