Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarija Kėdainių rajone: ką sau galvojo du mažylius vežusi motina?! (nuotraukos, atnaujinta 10.20 val.)

Dėl neapgalvoto lenkimo manevro kilus eismo nelaimei sužaloti net 7 žmonės, tarp jų – šįmet ir užpernai gimę mažyliai.
Sudaužyta „Toyota Carina"
Sudaužyta „Toyota Carina" / Policijos nuotr.

Policijos departamentas antradienį praneša apie itin skaudžią eismo nelaimę Kėdainių rajone, kelio Panevėžys–Aristava–Sitkūnai 39-ame kilometre. Pirmadienį apie 17 val. Truskavos kaimo ribose automobilis „Toyota Carina“, vairuojamas K.U. (gimusios 1978 m.), lenkdamas vilkiką išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Mazda Xedos 6“, vairuojamu A.K. (gimusio 1969 m.).

Po susidūrimo abu automobiliai nuvažiavo nuo kelio. Eismo įvykio metu sužaloti vairuotojai bei kartu važiavę keleiviai („Toyota Carina“) T.U. (gimęs 2008 m.), A.U. (gimusi 2010 m.) ir („Mazda Xedos 6“) N.Č. (gimęs 1985 m.), V.D. (gimęs 1962 m.) bei A.R. (gimęs 1969 m.). Visi jie pristatyti į ligoninę.

Papildyta 10.20 val. Kauno apskrities VPK Kėdainių rajono policijos komisariatas kiek išsamiau praneša apie vakarykštės eismo nelaimės padarinius.

„Toyota Carina“ vairuotoja dėl vidaus organų sumušimo gydoma Kėdainių ligoninės reanimacijos skyriuje. Neoficialiomis žiniomis, moteriai sėkmingai atlikta operacija ir pavojus jos gyvybei nebegresia.

Kartu su ja automobiliu važiavę 2-metis berniukas ir šiais metais gimusi mergaitė stebėjimui paguldyti į Kėdainių ligoninės vaikų skyrių. Medikai tikri, kad mažyliai per avariją rimtų traumų nepatyrė, todėl nutarta jų net nevežti į Kauno medicinos universiteto klinikas.

Sužalotas automobilio „Mazda Xedos 6“ vairuotojas iš Panevėžio bei kartu važiavę keleiviai: 25-erių, 48-erių ir 40-metis panevėžiečiai, suteikus medicininę pagalbą, išleisti gydytis į namus.

Beje, per avariją šiek tiek apgadintas ir vilkikas MAN 18.483, vairuojamas 40-mečio Šakių rajono gyventojo, mat susidūrimo metu jį kliudė „Toyota“.

Pirminiais duomenimis, vairuotojai automobilius vairavo blaivūs.

Policijos nuotr. /Mazda Xedos 6 po avarijos
Kėdainių r. PK  nuotr. /„Mazda Xedos 6“ po avarijos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius