Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarija Panevėžio rajone: apvirtęs „golfas“, rusiška muzika ir 3,14 promilės įpūtęs beteisis vairuotojas

Antradienio vakarą Panevėžio rajone, tarp Vadoklių ir Alantės kaimų nuo kelio nulėkė automobilis. Specialiosioms tarnyboms pranešta, kad transporto priemonė yra apvirtusi ant stogo.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / 15min skaitytojos Modestos nuotr.

Į avarijos vietą nedelsiant buvo išsiųstos specialiosios tarnybos, tačiau automobiliu „Volkswagen Golf“ važiavusiems asmenims jokios pagalbos neprireikė. Paaiškėjo, kad žmonės ne tik neprispausti, bet ir visiškai nesužaloti.

Netrukus ėmė aiškėti avarijos priežastys. Policijos pareigūnai nustatė, kad automobilį vairavo girtas vyras. Su juo važiavo dar du, ne ką blaivesni keleiviai. Vairuotojui nustatytas sunkus, net 3,14 promilės girtumas.

VIDEO: Panevėžio rajone apsivertė girtos kompanijos „VW Golf“

Nuotraukas iš avarijos vietos atsiuntusi 15min skaitytoja Modesta teigė, kad automobilio vairuotojas atkakliai įrodinėjo, kad alkoholį vartojo jau po avarijos, o iki įvykio buvo visiškai blaivus.

Tačiau tokios pasakos girto vairuotojo situacijos nė kiek nesušvelnins, kadangi įstatymas draudžia vartoti alkoholį, kol nėra išsiaiškintos eismo įvykio aplinkybės.

15min skaitytojos Modestos nuotr./Avarijos vietoje
15min skaitytojos Modestos nuotr./Avarijos vietoje

Beje, girtas prie vairo sėdęs ir avariją sukėlęs vairuotojas taip pat neturėjo ir vairuotojo pažymėjimo, todėl gerokai apdaužytas „Volkswagen Golf“ teismo sprendimu gali būti konfiskuotas.

Po avarijos prie automobilio stovėjusi girta kompanija dėl sudaužyto „golfo“ ne itin nervinosi. Jaunuoliai ir toliau klausė iš apvirtusio „Volkswagen“ sklindančios rusiškos muzikos, kol ją „išjungė“ automobilio akumuliatorių atjungę ugniagesiai.

15min skaitytojos Modestos nuotr./Avarijos vietoje
15min skaitytojos Modestos nuotr./Avarijos vietoje

15min dėkoja skaitytojai Modestai už nuotraukas, vaizdo medžiagą bei informaciją iš avarijos vietos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius