-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarija sujaukė panevėžiečių planus: vienas pavėlavo į darbą, kiti nenusipirko alkoholio

Pirmadienio vakarą Panevėžyje, Pilėnų ir Beržų gatvių sankryžoje, susidūrė BMW ir „Mazda“. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, tačiau čia buvo iškviesti ir policijos pareigūnai.

Automobiliai susidūrė tuomet, kai „Mazda“ vairuotojas į šviesoforu nereguliuojamą sankryžą pajudėjo nepraleidęs pagrindine gatve važiavusio BMW vairuotojo.

Nors „Mazda“ vairavęs vaikinas pripažino savo kaltę, tačiau pildyti eismo įvykio deklaraciją avarijos dalyviai neskubėjo. Avarijos kaltininkas prasitarė, kad jo automobilis nedraustas, jam neatlikta techninė apžiūra. Į avarijos vietą teko kviesti policijos pareigūnus.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Šiems atvykus ir pradėjus matuoti įvykio vietą avarijos dalyviai neatrodė itin nusiminę dėl sudaužytų automobilių. Kiek santūresnis po avarijos vietą vaikščiojo tik „Mazda“ vairuotojas, kuris tvirtino, kad pavėlavo į darbą.

Ypač linksmas buvo BMW ekipažas. Juo važiavę vaikinai tvirtino, kad kaip tik vyko į visą parą dirbantį naktinį barą, kur ketino įsigyti alkoholio. Įvykio vietoje jie jau skaičiavo, už kiek ir kokias BMW dalis bus galima parduoti ir tvirtino, kad vis tiek ras būdą, kaip nuvykti iki alkoholio prekybos vietos.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Policijos pareigūnai patikrino abiejų vairuotojų blaivumą. Nė vienas jų nebuvo ragavęs alkoholio.

Abi transporto priemonės po avarijos buvo išvežtos techninės pagalbos automobiliu, kadangi dėl pramuštų aušinimo sistemų ir išlaužytų ratų sava eiga judėti jau negalėjo.

Avarijos aplinkybes aiškinasi Panevėžio kelių policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius