Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarijos liudininko išpažintis: siaubas, kai prispaustam žmogui tikrini pulsą, o jo nėra, nors prieš porą minučių jis dar judino pirštus...

15min.lt skaitytojas ir Policijos departamentas informuoja apie skaudžias penktadienio eismo nelaimes.

Naujienų portalo skaitytojas Artūras Dž. informuoja apie avariją, įvykusia penktadienį apie 9.30 val. Prienų rajone. Manoma, kad BMW išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir rėžėsi į VW Polo, kuriuo žmonės važiavo namo po darbo.BMW keleivis su visa priekine sėdyne atsirado gale, kalbėjo, tačiau nejudėjo, skundėsi nugaros skausmais..., – apie šiurpias avarijos pasekmes pasakojo į pagalbą atskubėjęs Artūras.

„Kelyje Jieznas-Alytus 5-osios serijos automobilis BMW rėžėsi į VW Polo kaktomuša. Stabdymo žymių nebuvo. Abu vairuotojai buvo prispausti nuolaužų. BMW vairuotojas prispaustas, judėjo, tačiau nekalbėjo, keleivis su visa priekine sėdyne atsirado gale, kalbėjo, tačiau nejudėjo, skundėsi nugaros skausmais. VW Polo keleivis šoko būsenos, vairuotojas prispaustas, iš pradžių kurį laiką judėjo, tačiau patikrinęs pulsą jau neužčiuopiau“, – įspūdžius apie avariją, per kurią nukentėjusiems žmonėms bandė padėti, pasakojo Artūras.

Jo teigimu, medikai ir ugniagesiai atvažiavo greitai, maždaug po 10 minučių.

„Nuotraukų neturiu, kadangi gelbėjom žmones. Emocijos nekokios, kai prispaustam žmogui tikrini pulsą, o jo nėra, bet tas žmogus dar šiltas, ir prieš porą minučių judino pirštus, buvo gyvas... Siaubas...“, – eismo nelaimė sukrėtė atsitiktinai įvykio vietoje atsidūrusį Artūrą.

Dviratininkas nepraleido autobuso

Savo ruožtu Panevėžio apskrities VPK pranešė apie registruotą Panevėžio rajono komisariato Kelių policijos skyriaus vyr. tyrėjo R. V. tarnybinį pranešimą, kad penktadienį 19.09 val. Panevėžio rajono Krekenavos miestelyje, Tilto gatvėje, Naujarodžių kaimo gyventojas S. Š. (gim. 1941 m.) važiuodamas dviračiu dešiniąja eismo juosta, sukdamas nuo dešinės važiuojamosios juostos krašto į kairę pusę, nepraleido ta pačia kryptimi važiavusio autobuso MB 307, vairuojamo V. A. (gim. 1951 m.) ir su juo susidūrė.

Eismo įvykio metu sužalotas dviratininkas S.Š. kuris dėl galvos traumos gydomas Panevėžio apskrities ligoninėje, intensyviosios terapijos skyriuje.

Šaltkalvis parbloškė pensininkę

Marijampolės apskrities VPK praneša, jog tą pačią dieną apie 17.35 val. blaivus šaltkalvis- remontinininkas G. U. (gim. 1972 m.), vairuodamas jam priklausantį automobilį VW Vento S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje, prie parduotuvės esančioje nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, nepraleido pėsčiųjų perėjoje ėjusios blaivios pensininkės A. A. (gim. 1941 m.) – ją kliudė ir sužalojo.

Šio eismo įvykio metu sužalotai marijampolietei vietos ligoninės priėmimo skyriuje buvo nustatyta nosies, apatinės lūpos muštos žaizdos, kraujavimas iš nosies ir kairės rankos sumušimas. Po medikų apžiūros A. A. išleista gydytis į namus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius