Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baudžiamoji atsakomybė negąsdina: prie Panevėžio sulaikytas vairuotojas įpūtė 3,35 promilės

Sekmadienio vakarą Panevėžio rajone policija sulaikė neblaivų vairuotoją. „Audi“ vairavusiam vyrui nustatytas sunkus girtumas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Policijos pareigūnams apie įtartinai važiuojantį automobilį pranešė iš paskos „Audi“ važiavęs asmuo. Pranešėjui kilo įtarimas dėl vairuotojo blaivumo, kadangi „Audi“ sunkiai tilpo savo eismo juostoje, blaškėsi į abu šonus.

Policijos pareigūnai minėtą automobilį pastebėjo netoli Panevėžio. Sustabdžius automobilį paaiškėjo, kad pranešėjo įtarimai dėl vairuotojo blaivumo yra pagrįsti.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Prie „Audi“ vairo sėdėjo 1980-iaisias metais gimęs vyras. Jis teigė, kad važiavo į Panevėžį iš Beinoravos kaimo, esančio už kelių dešimčių kilometrų. Į alkoholio matuoklį vyras pūstelėjo sunkų girtumą – 3,35 promilės.

Be to, paaiškėjo, kad jis niekada nėra turėjęs vairuotojo pažymėjimo. Pažeidėjas pasiteisinimų neieškojo, su savo kalte sutiko ir vis kartojo, kad yra geras automobilių variklių meistras.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Policijos pareigūnai girtą vairuotoją pristatė į ligoninę, o vėliau išvežė į policijos komisariatą. Čia jis už grotų praleis iki 48-ių valandų.

Dėl vairavimo esant sunkiai apgirtus vairuotojui bus iškelta baudžiamoji byla.

Pažeidimo padarymo priemone tapęs automobilis „Audi“ išvežtas į sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelę. Jis gali būti konfiskuotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius